2015. február 12., csütörtök

Miley Cyrus: Bangerz Tour DVD március 23-án!

A globális szupersztár, Miley Cyrus bejelentette, hogy megjelenteti a BANGERZ TOUR, Grammy-díjra jelöltBANGERZ albumának élő előadását tartalmazó DVD-t március 23-án az RCA Records / Sony Music gondozásában.

Tavaly Miley Cyrus, akit a Time Magazine “generációjának legdinamikusabb előadója”-ként aposztrofált, viharos sebességgel hódította meg a világot, amikor elvitte a BANGERZ TOUR-t rajongóihoz világszerte. A nagyon várt DVD-n a turné barcelonai és lisszaboni állomásának legjobb pillanatait tartalmazza, valamint színfalak mögötti videókat a turnéról és a magánéletéről. Az Idolator szerint a turné „furcsa és csodálatos” volt, míg az USA Today szerint „Cyrusnak megvan a karizmája és talán az esze is ahhoz, hogy a Madonna utáni éra Madonnája legyen”.

Miley elképesztő előadásait láthatjuk az SMS (Bangerz) , 4x4, Love Money Party, FU és Get It Right című dalokhoz, de a BANGERZ TOUR-on láthatjuk az Outkast Hey Ya! és Dolly Parton Jolene dalainak country stílusban előadott feldolgozásait, valamint olyan party himnuszokat, mint a We Can’t Stop és a Party in the USA.

A Bangerz album #1 pozícióban debütált mind a Billboard Top 200 mind a Digital Album Charts listákon több mint 270.000 példányos eladással. Ezen felül, a megjelenés hetében, a Bangerz 70 országban ért el #1 pozíciót az iTunes-on. Mindkét kislemezt a Bangerzről, a „Wrecking Ball”-t és a „We Can’t Stop”-ot már több mint 7 millió példányban töltötték le csak Amerikában. A „Wrecking Ball” #1 lett a Billboard Hot 100-on és két hétig volt ebben a pozícióban. Ez lett Miley első #1 slágere a Billboard Hot 100-on és a leggyorsabb Top10-es slágere a Radio Songs listán. A „Wrecking Ball” szintén #1 lett a Spotify-on, és megjelenésének hetében megdöntötte a valaha volt legtöbbet streamelt dal rekordját Amerikában a Spotify-on. A „Wrecking Ball” klipje kevesebb mint 1 hét alatt elérte a CERTIFIED státuszt, a VEVO mérföldkőnek számító elismerését, melyet azon videók kapnak meg, melyeket több mint 100 millió alkalommal néznek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése