2014. november 11., kedd

A Roxette 30 éves jubileumi turnéja Budapesten is látható lesz!

Büszkén jelentjük be, hogy a Roxette zenekar jubileumi turnéja keretében 2015. május 19-én a BudapestArénában ad koncertet.

A zenekar jelenleg Oroszországban, a Balti államokban és Finnországban koncertezik teltházas aréna turnéjukkal, majd rövid szünet után
2015 februárjában folytatják útjukat Ausztráliában és Új-Zélandon
A jövő évi turnénak Európa is része lesz, és a milánói premier után
pár nappal, május 19-én Budapesten is fellép a Roxette!


- Csodálatos visszatérni a nemzetközi porondra. A közönségtől kapott napi visszajelzések bámulatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongóinkkal. Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket majd egész Európában!
- nyilatkozták az együttes tagjai.

Már 25 éve annak, hogy a Roxette bemutatkozó kislemeze, a The Look első helyre került az amerikai slágerlistán 1989-ben. Ezt olyan listavezető felvételek követték, mint a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love és a Joyride, amelyek nem csupán megalapozták a Roxette karrierjét, de koruk egyik legsikeresebb előadóivá is tették a zenekart.

A Roxette több mint 75 millió albumot adott el - és ez a szám minden egyes nappal csak növekszik. A duó szédületes mennyiségű slágereivel a 80-as évek végétől a 2000-es évek elejéig felforgatta a listákat.

8 éves kényszerszünetüket követően - ami alatt Marie Fredriksson a rákkal küzdött - 2011-ben visszatértek Per Gessle-lel. Charm School című albumuk, valamint a She’s Got Nothing On (But The Radio) kislemezük pedig ismét felkerült a slágerlisták élbolyába. Koncertsorozatuk kétszer megkerülte a földet, 153 koncerten összesen 1.5 millió ember előtt játszottak. 

A Roxette idén októberben vadonatúj turnéba kezdett, amihez most további helyszíneket adtak. Az európai rész Milánóban kezdődik majd és 30 fellépést foglal magában. A turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani 2016-ban, ezért a koncertkörutat The XXX - Anniversary Tour névre keresztelték.

A május 19-i, budapesti Roxette koncertre jegyek november 12-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.

További info:
www.roxette.se
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése