2014. november 6., csütörtök

Robbanásveszély Jóban Rosszban

Hétről hétre ismert emberek is megkísérlik hatástalanítani a Bumm! nyolc bombáját. A kvíz show kérdései az Irigy Hónaljmirigy csapatán nem fogtak ki. A fiúk két millió forintos nyereményükkel jótékonykodtak, de ma este már a Jóban Rosszban színészei, Cseke Katinka, Madár Vera, Baronits Gábor és Tóth Roland néz farkasszemet a bombákkal.

Nyolc kérdés, nyolc millió forint. Ez a cél lebeg minden játékos szeme előtt, aki a Bumm! stúdiójába lép. Liptai Claudia és Kasza Tibi vezetésével minden hétköznap este négyfős csapatok igyekeznek elérni az álomnyereményt. Ismert emberek is harcba szállnak, hétfő este az Irigy Hónaljmirigy legénységének sikerült is hatástalanítani a szuperbombát.

„A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért részére ajánlottuk fel a nyereményünket. Az alapítványt évek óta igyekszünk támogatni, eljárunk a táboraikba, egyfajta nagyköveti szerepet töltünk be náluk, ezért is örültünk, hogy a szuperbombát sikerült Uszinak hatástalanítani. Rengeteg jó élményünk kötődik az alapítványhoz, az egyik táborban odalépett hozzánk egy körülbelül 14 éves fiú, és megkérdezte, hogy emlékszünk-e rá. Évekkel ezelőtt ugyanott találkoztunk vele, ő hál’ istennek meggyógyult - óriási öröm ilyen eseteket látni és ha bármilyen módon segíthetünk, boldogan megtesszük.” – mondta el Sipos Peti

A nyolc bomba ma este a TV2 napi sorozatának sztárjaira vár, akik boldogan vállalkoztak a bombák hatástalanítására.

„Én minden játékot szeretek, így a Bumm!-ot is nagyon élveztem. A kvízjátékok legérdekesebbje, mert a bomba hatástalanítása miatt hatalmas adrenalin többlettel kell játszani.” – árulta el Tóth Roland. – „Azért lesz érdemes nézni , mert együtt tud rettegni a játékossal a néző, s együtt tudja megélni azokat a feszült pillanatokat, s ha sikerül hatástalanítani a bombát, az felér egy katarzissal.” – tette hozzá a színész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése