2014. november 11., kedd

UMUSICLIVE.hu - Budapesten a Morcheeba!

A brit Morcheeba idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A ’90-es évek közepén a Godfrey-testvérpár (DJ Paul és Ross) Skye Edwards énekesnővel kiegészülve alapította meg a kezdetben trip hopot játszó, majd a későbbiekben egyre inkább a könnyen befogadható pop zene irányába húzó zenekart.

És valóban úgy tűnik, hogy a Morcheeba végre révbe ért, így mind a rajongók, mind a kritikusok tűkön ülve várták az együttesHead Up High névre keresztelt nyolcadik nagylemezét és a kész anyag senkinek sem okozott csalódást. Sőt, minden esélye megvan arra, hogy nem csak a zenekar mesterművévé váljon, de a popzene történetében is fajsúlyos szerephez jusson.

2014. december 8-án pedig újra Budapestre érkeznek, hogy egy teljesen új setlistet mutassanak be a magyar rajongóknak, telis-tele a legnagyobb közönség kedvenc dalokkal.

A koncertre a jegyvásárlás nem a klasszikus módon történik:regisztrálj a umusiclive.hu oldalon, majd válogass és vásárolj MasterCard vagy Maestro kártyáddal 5 alkalommal zeneszámot a webboltban és ha elég gyors vagy, automatikusan tiéd a belépőjegy az élő koncertre.

Jegyek korlátozott számban elérhetők, összesen 3 500 db.

Web: http://umusiclive.hu/

Morcheeba – Gimme Your Love:http://www.youtube.com/watch?v=qKFMK2eDWeQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése