2014. november 11., kedd

UMUSICLIVE.hu - Halott Pénz + Pécs Special

Avantgárd hip-hop, vagy gitár riffekkel operáló intelligens partyhimnusz? A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz mára hétfős élőzenekar, a hazai hip-hop színtér üde színfoltjából, pedig egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége. A 2013-ban megjelent Szólj anyunak, hogy a városban vagyoklemez sikere, többek közt olyan felvételeknek köszönhető, mint az Ugyanúgy hallasz, a Farkasok dala, a koncerteken közönség kedvenc Minden szobába kell álom, vagy a táncparketteken is tarolóFeneked a gyengém.

2014. november 23-án egy különleges klubkoncerttel lepik meg otthoni rajongóikat. A Pécsi Est Cafészínpadán olyan vendégek csatlakoznak hozzájuk, mint Beck Zoli a 30Y-ból, Eckü és Mentha aHősökből és a Hiperkarma frontembere, Bérczesi Robi.

A koncertre a jegyvásárlás sem a klasszikus módon történik: regisztrálj a umusiclive.hu oldalon, majd válogass és vásárolj MasterCard vagy Maestro kártyáddal 5 alkalommal zeneszámot a webboltban és ha elég gyors vagy, automatikusan tiéd a belépőjegy az élő koncertre, sőt, még egy erre a koncertre készített Halott Pénz pólóval is megajándékozunk.
Jegyek korlátozott számban elérhetők, összesen 350 db.

Web: http://umusiclive.hu/

Halott Pénz – Valami van a levegőben:http://www.youtube.com/watch?v=ArTbyFQpQ_8

Event: http://www.facebook.com/events/1482980528651755

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése