2011. augusztus 9., kedd

Filmajánló: ZÖLD LÁMPÁS 3D


Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás Alakulat tagjai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek – mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség fenyegeti az Univerzum békéjét, kénytelenek – most először – egy földi embert is bevenni a csapatba.

És attól kezdve a világ sorsa egy tehetséges, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) gyorsan megtanulja újonnan kapott, végtelen erejét használni. Gyerekkori szerelmével, Carollal (Blake Lively) közösen vetik bele magukat a küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.

A legendás képregényhős egy rendkívül látványos szuperprodukcióban lép át a mozi világába:
a feszültségről és a látványról a GoldenEye és a Casino Royale rendezője, Martin Campbell gondoskodik olyan kiváló színészekk
el a főszerepben, mint Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Tim Robbins, és Angela Bassett. (Forgalmazza: InterCom)
Mozibemutató: 2011. augusztus 11.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése