2011. augusztus 5., péntek

Jason Derulo új kislemeze debütált

Az It Girl a második kislemez a többszörös platinalemezes popénekes és dalszerző hamarosan megjelenő, "Future History" c. albumáról, mely a Beluga Heights/Warner Bros. Records gondozásában jelenik meg szeptember 27-én.

Derulo fellép az "America's Got Talent" és a "The Teen Choice Awards" műsorában augusztus folyamán.

BURBANK, CA--(Aug 1, 2011) - A többszörös platinalemezes előadó és dalszerző Jason Derulo új kislemeze, az "It Girl," augusztus 3-án került fel az internetre. A felvétel a miami-i 21 éves előadó második kislemeze a hamarosan megjelenő Future History című új albumról, mely a Beluga Heights/Warner Bros. Records gondozásában jelenik meg szeptember 27-én.

Derulo nemrégiben forgatott klipet a dalhoz, a rendező pedig az a Colin Tilley volt, aki rendezett már klipet Justin Biebernek, Chris Brownnak, Ushernek, Diddynek és Ciara -nak, és három díjra jelölték a 2011 -es MTV Video Music Awards -on. A klipben szerepel a színésznő Tika Sumpter (Gossip Girl, The Game) is. Derulo fellép az America's Got Talent-ben augusztus 3-án és a The Teen Choice Awards-on augusztus 7-én, amelyen két kategóriában is – Férfi Előadó és az R&B/Hip-Hop dal – esélyes a díjra a "Don't Wanna Go Home"-mal.

Az "It Girl" a "Don't Wanna Go Home" utódja, mely 5 egymást követő héten volt az első 10 -ben a Billboard Pop radio listáján. A dalhoz készült klip Derulo legrövidebb idő alatt legnagyobb nézettséget elérő klipje a YouTube -on – Derulo saját YouTube csatornája egyébként 375 milliós nézettségnél tart.

Derulo tavaly slágerek tömegével alapozta meg karrierjét a popszakmában: a "Whatcha Say" 3,5 millió példányban, az "In My Head" 2,7 millió példányban, a "Ridin' Solo" pedig 2,5 millió példányban kelt el. Debütáló albumából, a Jason Derulo-ból több mint 850.000 példány talált gazdára eddig. Ő az első férfi szólista, akinek több kislemeze egymás után az első helyen nyitott a BillboardPop Songs radio airplay chart -ján. Derulo 5 díjat nyert a 2011-es BMI Pop Awards -on, pl az "Év Dalszerzője" kategóriában. 2011-ben jelölték további neves díjakra.

A dal szöveges klipjét itt láthatjátok:

http://youtu.be/MFOt_ilmQKY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése