2011. augusztus 2., kedd

Gabriela Spanic-ot megmérgezték

A Sorozat + felkerekedett és megkereste legünnepeltebb csillagait a telenovellák kontinensén, hogy exkluzív interjúkat készíthessen nézői kedvenc sorozatsztárjaival.
Olyan színészeket sikerült mikrofonvégre kapni, mint Marichuy – A szerelem diadala, és az Árva angyal című sorozatokból ismert William Levy - Maite Perroni páros, Sebastian Rulli, a Rubi és a Teresa sorozatok sztárjai, vagy Gabriela Spanic, a Paula és Paulina hősnője.


Ők, és a többi híres Sorozat+ karakter meséli el történeteit, melyeket Magyarországon még soha sem hallhattak a nézők.
Gabriela Spanic a stábnak elmesélte például, hogyan mérgezte meg őt és családját a saját házvezetőnője, amiért a bíróság első fokon a napokban hozott ítéletet, nyolc év letöltendő szabadságvesztés mellett.
Ezen kívül kiderül, hogy William Levy mit tart a legjobb diétának, Maite Perroni milyen egyéb műfajban van otthon, vagy Sebastian Rulli mit gondol az őt körülvevő pletykákról.
A sorozatsztárok fényűző élete ugyanis nem csak mendemonda. Saját hazájukban hatalmas ismertségnek örvendenek, Magyarországgal ellentétben igaz sztárokként élik mindennapjaikat.
Élő ikonok ők, akik napközben modern köntösbe öltöztetett, óriás költségvetéssel készülő sikersorozatokban szerepelnek, éjjel pedig a szikrázó sztárvilág legünnepeltebb csillagaivá válnak.
A Sorozat + stábnak hosszú egyeztetések és előkészületek után sikerült a telenovellák koronázatlan királyaival és királynőivel találkoznia, és a televízió nézői számára interjúkat készítenie.

A színes beszélgetések hétköznaponként, 21.00 órától kerülnek bemutatásra, hogy a kedvenceket még közelebb hozzák rajongóikhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése