2011. augusztus 2., kedd

Pasira vadászott a szépségkirálynő

Milyen pasira vágynak a nők? Szunai Lindia és Köböl Anita az Aktív kamerái előtt próbálták kideríteni, létezik-e tökéletes férfi, ezért pasivadászatra indultak a Velencei-tóhoz.
Sorban álltak a pasik a Miss World Hungary, Szunai Linda és Köböl Anita előtt. A két lány pasi-mustrát tartott a Velencei-tó környékén, és bizony sokakra voltak nagy hatással. Ők ketten válogatósak, csak az igazán jó pasik jöhettek szóba náluk. Persze nem a külső az egyetlen, ami számít, a csajok számára - akiket az Aktív riportere elkísért a kalandra - elengedhetetlen még jó néhány tulajdonság. Az első, és egyben az egyik legfontosabb, hogy a kiválasztott fiatalember egyedülálló legyen.
- Nagyon fontos a határozottság, ki nem állhatom azt, ha egy fiú döntésképtelen - fogalmazta meg az egyik legfőbb kritériumot a szépségkirálynő, Anita pedig rákontrázott.
- Legyen egy férfi határozott, karakán, céltudatos - szögezte le a FEM3 műsorvezetője.
Ezen kívül az is kiderült, a két lánynál kizáró ok a rendetlenség és az ápolatlanság, de előnyt élveznek a táncos lábú férfiak. Azok azonban, akik teljes lerohanással és tapizással kezdik az ismerkedést, akár ne is próbálkozzanak, hiszen egyik lánynál sem vágódnak be ez erőteljes nyomulással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése