2011. augusztus 2., kedd

Szulák Andrea finomságai

www.sajtoklub.tv/Tv Paprika
A népszerű televíziós személyiség eddig nem szerepelt a gasztronómiai csatorna képernyőjén, azonban most eljött a nagy pillanat, és megörvendeztette receptjeivel a TV Paprika nézőit.
Szulák Andreáról sok mindent lehetett eddig is tudni, például, hogy televíziós és énekesi karrierjén túl színházi munkákkal is büszkélkedhet, hogy rengeteg rajongója akad és, hogy mindezen felül meleg tekintete, kedves mosolya és igazi érző szíve van. A külföldet is megjárt művésznő egyenesen és töretlenül felfelé ívelő pályát tudhat maga mögött, de kétség kívül élete legnagyobb dicsősége, kislánya Rozina.
Szulák Andreát rajongói most új oldaláról ismerhetik meg Bede Róbert mellett a naponta jelentkező Receptdarálóban. A sztárséf és a sztárképernyős vendégváró falatkákat, sörben sült csirkét majonézes répasalátával és baconba tekert csirkemellet készített körtés kéksajtos rukkolával.
Andrea elmondta, hogy örömmel tett eleget a kedves meghívásnak. „Nagyon szeretek főzni. Teljesen ki tudok kapcsolni közben és a sikerélmény is nagyon inspiráló, amit az üres tányérok után kapok. A receptek, amelyeket a műsorba hoztam, mind személyes kedvenceim, gyakran készítem el őket."

Sörben sült csirke majonézes répasalátával 2011.08.17
Szulák Andrea vendégváró falatkái 2011.08.18
Baconba tekert csirkemell körtés kéksajtos rukolával 2011.08.19

Receptdaráló minden hétköznap 10:00-kor és 19:00-kor, Receptdaráló Extra pedig minden szombaton 10:00-kor látható a TV Paprikán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése