2011. augusztus 15., hétfő

Gyuláról énekel a Dirty Slippers

Nagyon pörgős nyarat tudhat magáénak a gyulai Dirty Slippers.

A zenekar folyamatosan turnézik a Republic-kal (legközelebb augusztus 19. Hajdúszoboszló, majd augusztus 28. Vésztő-Magor), videoklipet forgattak a rádiós slágerlistákat ostromoló Fanni (Hang vagy jel) című dalukhoz, melyben a zenekar frontemberének, Lobó-Szalóky Lázárnak a menyasszonya, a siket szépségkirálynő, Weisz Fanni is főszerepet kapott, valamint eleget tettek szülővárosuk megkeresésének is, Gyuláról énekelnek új dalukban a Vizek Városában.

A zenekar már több éve népszerűsíti koncertjein, valamint a sajtóban kedvenc városát, azonban most dalba is foglalták érzelmeiket. "Nagyon szeretünk itt élni, hiszen egy fiatalos, pörgős város a miénk, amely nem csak páratlan szépségével, de a vendégszeretetével is elkápráztatja az ide látogatókat. A városvezetés már régóta szeretett volna egy saját dalt, mely tükrözi Gyula várost, így lokálpatriótaként azonnal igent mondtunk a megkeresésnek és nagyon hamar megszületett a dal, mely a közönségünk nagy kedvence lett, s bármerre járunk, az országban mindenhol megmozgatja az embereket. Ennek persze mi nagyon örülünk."

A dal születése után a zenekar az elmúlt héten részt vett a gyulai vár előtt egy promóciós fotózáson is, mely képek különböző – a várost népszerűsítő – kampányokban lesznek hamarosan láthatóak.

A Vizek városa dalt pedig ingyenesen letölthetik a facebook.com/dirtyslippers oldal bandpage rovatában!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése