2011. augusztus 16., kedd

Spielberg elkészítette a világ legdrágább sorozatát

Időutazás, dinoszauruszok és környezettudatos mondanivaló várja a nézőket minden idők legdrágább tévésorozatában. A Steven Spielberg nevével fémjelzett Terra Nova 60 millió fontba került.

A jövő hónapban kezdik el vetíteni világszerte a valaha készült legdrágább tévésorozatot. A Steven Spielberg produceri irányításával készült Terra Nova története 2149-ben kezdődik, amikor a Föld levegője már olyan szennyezett, hogy az emberiség a kihalás küszöbén áll.

A sorozat alapötletét jegyző brit Kelly Marcel elmondása szerint a környezettudatos életmódra szeretné felhívni a figyelmet a szériával. A sorozat egy család életét követi nyomon, amelynek tagjait több társukkal együtt 85 millió évvel korábbra visszaküldik az időben, egészen a dinoszauruszok korába, hogy újrakezdjék és egészségesebb irányba tereljék az emberiség történetét.

A Terra Nova tizenhárom részének elkészítése 60 millió fontot (18,6 milliárd forint) emésztett fel, ennek nagy részét arra költötték, hogy minél élethűbben jelenítsék meg a dinoszauruszokat. A kritikusok által leginkább a Lost – Eltűntekhez hasonlított sorozat magyarországi vetítéséről egyelőre nem szólnak a hírek. (forrás: Index
)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése