2011. augusztus 9., kedd

Pearl Jam a mozikban

2011. szeptember 10-én, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be a Pearl Jam Twenty című filmet, mely a Pearl Jam zenekar 20 éves fennállását ünnepli; a film egy összefoglaló képet mutat a banda éveiről Cameron Crowe Oscar-díjas rendezőnek és zenei újságírónak köszönhetően.

Annak érdekében, hogy szeptember hónapban kizárólag a kiemelt városokban és mozikban láthassa a filmet a közönség, a Pearl Jam Twenty televíziós bemutatójára október 21-én kerül sor az Amerikai Egyesült Államokban.

A Pearl Jam Twenty filmzenei lemeze, mely a Sony Music és a Columbia Records gondozásában jelenik meg, előrendelhető a www.PJ20.com oldalon, várható megjelenésére pedig szeptember 19-én kerül sor. Az album – Cameron Crowe által választott dalokkal – tökéletes kiegészítője a filmnek.

A Pearl Jam Twenty című film óriási témákat ölel fel, élénk színek és megkapó zenék kíséretében meséli el annak a krónikáit, hogyan alakult a banda, szupersztárrá válásukat követően hogyan fordult meg velük a világ, hogyan léptek vissza a reflektorfénytől annak érdekében, hogy megvédjék saját magukat, és hogyan hozták létre azt a bizalmi kört, amelyben élnek és dolgoznak – utat engedve egy olyan munkamorálnak, mely előrébb vitte őket. A film azt a szabadságot ünnepli, amely lehetővé tette, hogy a banda úgy készítsen zenéket, hogy nem veszítik el közben sem saját magukat, sem a rajongóikat, sem pedig azt a zeneimádó énjüket, akik ők valójában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése