2011. augusztus 15., hétfő

LENNY KRAVITZ: Black and White America

A négyszeres Grammy-díjas Lenny Kravitz új albuma, a Black and White America 2011. augusztus 22-én kerül a boltokba.

A lemez az énekes nyolcadik sorlemeze. Eddig összesen több mint 35 millió lemezt adott el. Lenny Kravitz ezen kívül október/november folyamán Európa-turnén fogja népszerűsíteni az új album dalait. A Black and White Europe névre keresztelt turné vadonatúj látvánnyal és műsorral kerül az európai színpadokra, Lenny legnagyobb slágereivel, és az új album dalaival.

Az énekes három év hallgatás után tér vissza a Black and White America lemezzel. 20 éves karrierjének minden jellemzője megtalálható rajta: rock- és funk elemek, a híres Lenny-s gitárriffek, fogós dallamok és himnikus szövegek.

A felvételek a Bahamákon és Párizsban készültek, a multi-instrumentalista Lenny írta, hangszerelte, játszotta fel és producelte mind a 16 dalt.

Lenny Kravitz napjaink egyik legmeghatározóbb előadója: 1999 és 2002 között négy Grammy-t nyert egyhuzamban, a “Legjobb Férfi Rock Vokális Előadás” kategóriában rekordot is állított a “Dig In” c. dalával (korábban az “Again,” az “American Woman” és a “Fly Away” kapta meg ezt a díjat).

http://www.lennykravitz.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése