2011. szeptember 7., szerda

Britney fantasztikus show-ja

Befejeződött Britney Spears amerikai turnéja, ami egyértelműen az énekesnő sikeres visszatérését hozta a koncert színpadra. A kritikusok nem győzik dicsérni Britney összeszedettségét, előadását és a fantasztikus show-t.

Jelenleg az énekesnő egy rövid pihenőt tart, ami alatt családjával nyaral, de szeptember 22-én Szentpéterváron megkezdi európai turnéját, és az első állomások között, szeptember 30-án Budapestre érkezik.
Rajongói nagyon várják már, hogy újra élőben láthassák kedvencüket, több közösségi fórumon is lelkesítik egymást, és megosztják legfrissebb információikat a koncertekről. Britney maga is napi szinten válaszolgat Facebook és Twitter oldalára érkező kérdésekre.

Az énekesnő a napokban két díjat is nyert az MTV gálán, és a díjátadón is remekül festett – látszik, hogy maximálisan összeszedte az életét.

“Rengeteget próbáltam a show-ra, napi 6 órát táncoltam, de így is nagyon nehezen ment az elején.” - nyilatkozta mostani remek formáját firtató kérdésekre. “Nagyon egészségesen étkeztem, azonban a diéta volt az újrakezdés legnehezebb része. Mellette egy trénerrel heti 6 napot dogoztam és az edzések végére tele voltam adrenalinnal - ez segített.”

Britney tehát visszatért, mind a slágerlisták élére, mind a koncertszínpadra, ami nagyban köszönhető édesapjának, aki 4 éve tulajdonképpen megmentette az énekesnő életét azzal, hogy felügyeleti jogot kért felette. “Jamie Spears szinte mindenhová elkíséri lányát, és erősíti minden fellépés előtt.” - kotyogta ki egy bennfentes.

Britney gőzerővel dolgozik az utóbbi időben a turné mellett is, és nem engedi unatkozni rajongóit. Nemrég jelentkezett parfümjével, novemberben jelenik meg egy remix albuma és a Femme Fatale turné DVD-je is, amit Torontóban rögzítettek 3D-ben.

A popzenei szakma is örül az énekesnő visszatérésének, az utóbbi időben többen is tiszteletüket fejezték ki akaratereje kapcsán:

“Nagyon szeretem Britney Spears-t is, annyira édes volt fiatalon, most pedig az amerikai álom megtestesítője lett, ami nem mondható el a legtöbb hírességről.”
Marina and the Diamonds

„Britney fantasztikus popsztár, senki nem lehet olyan, mint ő. Már hosszú ideje megtestesítője a popzenének és csodálatos a visszatérése. Mikor a popra gondolok, egyértelműen ő jut eszembe.”
Demi Lovato


“Imádom Britney-t, igazi túlélő és csak csodálni tudom azért, amit az elmúlt két évben véghez vitt.”
Miley Cyrus

“Britney minden csodálatot megérdemel. Pontosan tudom, milyen a padlóról felállni, de ő még rajtam is túltesz.”
Kylie Minogue


Britney visszatérését tehát érdemes megnézni!
A budapesti koncertet is sokan várják már, de jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

A koncertről részletes leírást olvashattok a szeptember 8-án megjelenő TOP Lady magazinban!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése