2011. szeptember 12., hétfő

KATICA ÉS ENIKŐ

cooltv.sajtoklub.tv/Horváth Péter

ÚJULT ERŐVEL VÁGNAK NEKI AZ X-FAKTORNAK


Németh Katica és Muri Enikő kicsattannak az energiától, a tavalyi kudarcot már rég elfeledték. Mindketten úgy gondolják, jót tett nekik az egy év pihenő, de nehéz lesz meggyőzniük a mentorokat, hogy tavaly rosszul döntöttek.


Újult erővel és rengeteg tapasztalattal vág neki Németh Katica és Muri Enikő az X-Faktor második szériájának. A két tehetség már tavaly is teljesen lenyűgözte a közönséget, ám Geszti Péter akkor úgy döntött, hogy az élmezőnyben még nincs helyük, emberileg és hangilag is fejlődniük kell. Enikő és Katica most újra megvillantották lenyűgöző énektudásukat, az újabb megmérettetés élményeiről pedig a Cool Tv After X című műsorában meséltek Ördög Nórának és Müller Attilának. ,,Végre hazajöttem ismét és meglátogatom a rokonokat.’’ – kezdte Muri Enikő a beszámolóját majd hozzátette, nagyon boldog, hogy újra az X-Faktor színpadán lehet, hiszen komoly csalódást okozott neki tavalyi kiesése.
- A tavalyi csalódást nehéz volt kiheverni, két napig teljesen padlón voltam és azt mondtam, hogy abbahagyom az éneklést. – mondta Enikő.
Enikő azonban hamar talpra állt, több fellépése is volt az elmúlt időszakban és szorgalmasan gyakorolt, hogy visszatérjen és ámulatba ejtse a közönséget. Nem csak ő, de Katica is sokat tanult a kudarcból. Bár legutóbb egészen a Mentorok Házáig jutott a tehetségkutatóban, akkor Geszti fájó szívvel úgy döntött, neki még nem jött el az ideje. Katica azonban nem adja fel, az elmúlt egy évet is a fejlődésnek, tapasztalatszerzésnek és hangja képzésének szentelte. Kitartása eddig úgy tűnik nem volt hiábavaló, de szerinte erre szüksége is volt, hiszen neki még hátrányt is jelentett, hogy már ismerték a mentorok.
- Mivel tavaly sokáig eljutottunk, abban egészen biztos voltam, hogy sokat fognak tőlünk várni a mentorok. Nagyon nehéz volt kiválasztani a dalomat, nehéz kérdés volt, hogy mivel tudom überelni a Aretha Franklin Respect-jét.
A mentorok persze most sem csalódtak, a két ’X-Faktor veterán’ szinte mindenkit leénekelt a második válogatón. A szünetben ennek ellenére megfogalmazódott egy-két aggodalom a négy döntnök között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése