2011. szeptember 1., csütörtök

Fergeteges nyár a DS mögött

A Dirty Slippers zsúfolt nyári szezonjáról már korábban hírt adtunk, videoklipet forgattak, stúdióztak és az egész nyaruk be volt táblázva koncertekkel. Az elmúlt hetekben, azonban megváltozott valami.

A történet 2010 nyarán a békés megyei Elek városában kezdődött, ahol a Dirty Slippers koncertje elnyerte a Republic-os fiúk tetszését, s az óta a két zenekar együtt koncertezik országszerte. A nyáron is több fergeteges koncerten melegíthette be a DS a Republic előtt a nagyérdeműt, minden alkalommal több ezer ember előtt.

Arra lettünk figyelmesek, hogy visszatérő énekelő arcokat látunk az első sorokban. Hajdúszoboszlón, Gyulán, s legutóbb Vésztő-Mágoron is rengetegen énekelték a dalainkat, mely hatalmas öröm és megtiszteltetés volt nekünk. Nagy megtiszteltetés ez, hiszen nem csak a legjobb dolog számunkra ennyi ember előtt fellépni, de nagy felelősség is. Én a legutóbbi koncerten meghatódva, könnyes szemmel jöttem le a színpadról. Nincs is nagyobb öröm számunkra, mint érezni a közönség szeretetét, és látni, hogy Ők is érzik azt, hogy szívünket, lelkünket beleadjuk minden este.

A Dirty Slippers – Far From Home lemeze, mely már 2 éve készül, idén kora ősszel kerül a boltok polcaira. A lemez előfutára a rádiós toplistás Fanni (Hang vagy jel) dalhoz készült videoklip pedig heteken belül a zenetévék műsorán!

Épp a minap vettünk részt lemezborító fotózáson, Sinkovits Zoli barátunknál Pécsett, melyről már láthattok is egy képet az interneten. Tudjuk, hogy régóta adósotok vagyunk már az új lemezzel, azonban szeretnénk, hogy azok, akik a mai nem mindennapi világban még képesek CD-ket vásárolni, maximálisan elégedettek legyenek mindennel. Ezért különösen figyeltünk az image-re és a grafikai megoldásokra is. Bízom benne, hogy mindannyian elégedettek lesztek a végeredménnyel!

A zenekarban tagcsere is történt, a régóta problémát jelentő dobos posztra Gúti Erik érkezett, akivel már nagy erőkkel készül a zenekar a lemezbemutató turné állomásaira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése