2011. szeptember 8., csütörtök

Pink Partyt rendezett Tóth Gabi, Lola és Barbee

Magyarországon először a három lány nézhette meg Sharpay csillogó kalandját


Tóth Gabi vendégül látta Lolát és Barbeet, annak örömére, hogy Ashley Tisdale főszereplésével készült tévéfilmet, Sharpay csillogó kalandját ők nézhették meg először Magyarországon. A sztárok rózsaszínűre dekorálták a lakást és kíváncsian várták, hogy mi történik a Tisdale által alakított főszereplővel, Sharpay-el és kutyájával, Boival. A tévéfilmet a Disney Csatornán lehet megnézni szeptember 10-én, 10:30-kor.

A lányok rózsaszín virágokkal, függönyökkel díszített pink partyn láthatták Ashley Tisdale legújabb tévéfilmjét, Sharpay csilló kalandját, ahol a filmnézés mellett természetesen csajos dolgokról is beszélgettek. A film a divatról is szól, így kiderült, Tóth Gabi legmenőbb ruhadarabja egy kis virágos nyári ruha, Lola kedvence a bőrdzsekije; Barbee pedig egy új szerzeményét, a leopárdmintás cipőjét kedveli leginkább. Amit pedig legutoljára kiselejteztek a szekrényükből a sztárok: Tóth Gabi egy régi pulcsitól vált meg, Lola egy sarutól, Barbee egy véletlenül összemosott pólójától.

Ashley új filmjében, Sharpay csillogó kalandjában, Sharpay Evans, a kutyájával New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa az álmát és híres színésznő legyen. De a nagyvárosi élet szinte sokkhatással van rá, valamint a producerek inkább a kiskutyájára, Boi-ra kíváncsiak. Kiábrándultságát félretéve Sharpay nekilát, hogy Boi karrierjét egyengesse és ő legyen a leghíresebb kutya a show businessben. Persze közben abban reménykedik, hogy a hírnévből neki is kijut, mégiscsak ő Boi kísérete és ő tartja a pórázt.

„Aranyos film, vannak benne vicces jelenetek, és dráma is, szerintem tetszeni fog a fiataloknak, remélem ugyanolyan sikereket ér el vele Ashley, mint a High School Musicallel!”- nyilatkozta Tóth Gabi.


A filmről bővebbet és Ashley Tisdale interjút olvashatsz a szeptember 8-án megjelenő TOP Lady Magazinban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése