2011. szeptember 8., csütörtök

Klónok háborúja

Wolf Katit, Vastag Csabát, Takács Nikolas-t és Király L. Norbit is megpróbálták utánozni az idei X-Faktor versenyzői. Norbi szerint a koppintás nem járható út a tehetségkutatóban.
Az X-Faktor első válogatóján hatalmas tömeg várta, hogy megmutathassa produkcióját a mentoroknak. Volt, aki saját szerzeménnyel, volt, aki egy népszerű külföldi előadó slágerével vagy éppen egy magyar népdallal próbálta demonstrálni tehetségét, de akadt egy külön csoport is: a klónok. Ők voltak azok jelentkezők, akik a tavalyi széria dobogósainak sikerén felbuzdulva úgy gondolták, talán népszerűbbek lesznek a meghallgatáson, ha pl.: Wolf Kati Szerelem miért múlsz c. slágerét adják elő, de nem kímélték a legutóbb Vastag Csaba által előadott Bon Jovi örökzöldet, az It’s my life-ot sem. A siker a legtöbb esetben elmaradt, és a döntnökök sem voltak elragadtatva ezektől a próbálkozásoktól. A Cool-on jelentkező X első adásban a mentorok kifejtették véleményüket a ’klónokról’. Geszti Péter úgy gondolja, hogy cseppet sem szerencsés, hogy az eredetiség, az egyéniség helyett a másolást választotta néhány versenyző. A meghallgatások közötti szünetben az ítész velős kritikát fogalmazott meg az egyik produkcióval kapcsolatban: ,,Nem hangilag volt hamis, hanem jellemileg, emberileg!’’ De nem csak a mentoroknak, hanem Király L. Norbinak sem tetszett az ő stílusára hajazó produkció. Norbi szerint ugyanis a közönség csak azokat az előadókat fogja kiemelni a tömegből, akik önmagukat adják az X-Faktorban.
- Mindenkinek meg kell találnia az előadóművészeten belül azt, hogy melyik kasztba, melyik csapatba tartozik, de ha egy versenyző megpróbál másra hasonlítani, akkor nem lesz saját érdeme és nem is fogja annyira szeretni a közönség. – mondta Norbi.
Ha kíváncsi arra, hogy milyen tanácsokat üzent Király L. Norbi az idei versenyzőknek, nézze meg az X első adását! (forrás: sajtóklub/cooltv)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése