2011. szeptember 8., csütörtök

Egy hét múlva: George Michael





Az énekes 4 évvel ezelőtt járt először hazánkban, amikor a Puskás Ferenc Stadionban adott óriási hangulatú show-t. Most egy speciális koncerttel tér vissza, saját dalaiból és legkedveltebb felvételeiből állította össze a programot, amelyet ráadásul szimfonikus zenekari kísérettel ad elő.


Olyan slágerei mellett, mint a Kissing A Fool, Praying For Time, A Different Corner, Freedom vagy az I’m Your Man, helyet kaptak aprogramban Nina Simone, The Police, Bing Crosby, Stevie Wonder, de még New Order és Rihanna feldolgozások is.

A 39 fős szimfonikus zenekar mellett 9 tagú saját bandája valamint 2 vokalistája is színpadon lesz az este folyamán.

A színpad teljes hátterét egy óriási kivetítő adja, amelyen hol a dalok hangulatát tökéletesen alátámasztó képeket és filmeket lehet látni, hol az aréna legtávolabbi pontján ülő nézőknek segít közelebb kerülni a színpadon történtekhez.

A produkció mindent saját maga szállít a helyszínekre, a speciális színpadtól és technikai felszerelésektől kezdve az öltöző berendezéséig. Saját szakács és konyhai személyzet is tagja az állandó, utazó stábnak.

10 kamionnal és 6 busszal szállítják városról városra a felszerelést. Budapesten reggel 6-kor kezdődik az építés amelyben 76 magyar is segédkezik majd, és kora délutánra már mindenel készen kell lenniük, ugyanis George Michael minden helyszínen tart egy próbát a zenekarral.

A produkció egyetlen kérése a friss virág: fehér liliomokból és rózsákból álló csokor lesz az öltözőben.

Az előadásra videókamerákat, professzionális fényképezőgépeket és hangrögzítő eszközöket nem lehet bevinni, ezt a bejáratoknál ellenőrizni fogják.
A koncert előzenekari produkció nélkül, este 8-kor kezdődik, és egy rövid szünettel két és fél órás programra lehet számítani.

Kérjük a közönséget, hogy az előadás jellege miatt érkezzenek időben az Arénához, valamint számoljanak a környéken várható erősebb gépkocsiforgalommal és az esetleges lassabb parkolási lehetőséggel.
A koncert, mint a turné többi állomásán, Budapesten is hetek óta teltházas már.

A koncertről előzetes fotókkal a szeptember 8-án megjelenő TOP Lady Magazinban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése