2011. szeptember 10., szombat

Újabb tehetségeket fedeztek fel a mentorok

Kumich Tamás
Az X-Faktor olyan leendő popcsillagokat keres, akikért nézők milliói rajonganak, akik stílusukkal, egyéniségükkel és nem mellékesen tehetségükkel sztárokká válhatnak. Már a műsor első adásában kiderült, hogy a négy mentor ismét olyan nagyszerű előadókra bukkant, akikből országszerte híres és elismert énekesek válhatnak, nem volt ez másként a show második adásában sem.

Több ezren jelentkeztek idén is az X-Faktorba, közülük többen is megmutathatták énektudásukat a már jól összeszokott mentorcsapat tagjainak, Keresztes Ildikónak, Malek Miklósnak, Geszti Péternek és Nagy Ferónak. Négy igennel jutott tovább a második válogatóból a gödöllői származású Géczi András, a Pokemon mese főcímdalának átiratával induló Nánássy Tibor. Nagy sikert aratott még a vékony testalkatú ám igencsak mély hangú Demes Tamás produkciója, amit még a négy mentor is állva tapsolt meg. A 22 éves budapesti recepciós, Oltyán Attila előadása meglepetést váltott ki Malek Miklósékból. Nagy Feró szerint pszichedelikus, Keresztes Ildikó szerint pedig érdekes volt a fiatalember nem mindennapi produkciója. A mentorok Őt is továbbjuttatták, ahogy többek között a szegedi Kumich Tamást, a karakteres hanggal megáldott Békés megyei Tarsoly Arnoldot és a kétgyermekes édesanyát, Borzné Kovács Violettát, vala mint a győri Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka párost.

Nagy visszatérőkben sem volt hiány. Tavaly a Geszti Péter Mentor házából kiesett Muri Enikő és Németh Katica is visszatért, méghozzá elképesztő sikerrel, kiváltva a mentorok és a nézők elismerését is.

Jövő szombaton – szeptember 17-én folytatódik az X-Faktor 2011, és a mentorok új jelentkezőkről döntik el, hogy tovább mehetnek-e a 150 legjobb versenyző közé. (Fotók: RTLKlub/Bársony Bence)


Nánássy Tibor

Demes Tamás

Borzné Kovács Violett

Muri Enikő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése