2013. május 3., péntek

Megérkezett a The Wanted első idei slágere

Vicces névre keresztelte legújabb slágerét a The Wanted. A Walks Like Rihanna című dal április 29-én mutatkozott be a rádiókban, társszerzője és producere pedig a legendás Dr Luke, aki olyan popsztárokkal dolgozott korábban együtt, mint Katy Perry, Britney Spears, Pink vagy Kelly Clarkson. 

A könnyed nyári himnuszról az együttes egyik tagja, Tom Parker a következőképp nyilatkozott:

„Nagyon izgatottak vagyunk ezzel a kislemezzel kapcsolatban. Kicsit eltér az átlagos The Wanted-hangzástól. Tiszta popzenévé csupaszítottuk le a dalt és ettől lett igazán szórakoztató. Ugyanez igaz a videoklipre is. Annyit elárulhatok, hogy sokféle karakter lesz benne!”

A Walks Like Rihanna videója igazi görbe tükröt mutat a fiúbandáknak, a The Wanted jellegzetes stílusában tálalva. A klip Los Angelesben készült és május 8-án debütál.

Azok pedig, akik regisztrálnak a The Wanted hivatalos online fanclubjába, premier előtt belehallgathatnak az új dalba. A dalban még hallható Nathan Sykes is, aki azóta sajnálatos módon egy speciális hangszálműtéten esett át, így még mindig bizonytalan, hogy újra színpadra tud-e állni.

Web: http://www.thewantedmusic.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése