2013. május 9., csütörtök

Symbien ft. Tom Davis - Say you will

Új, slágergyanús saját szerzeménnyel jelentkezik Symbien! A sorban ez már az 5. Az elmúlt években olyan előadókkal készített már közös slágert, mint Lola, Brasch Bence vagy az X-Faktorból megismert Shodeinde Dorka. Most Tom Davis követi őket a sorban, akit a Fool Moon akapella csapatból ismerthet a hallgatóközönség.
Az elmúlt egy évben kevesebbet hallhattunk Symbienről. Háttérbevonulás igazi oka azonban nem volt más, mint az a produceri munka, melynek eredményeként többek között olyan dalok kerültek ki a keze közül, mint Wolf Kati "Lángolj" és "Az aki voltam" című slágere, illeteve Tarány Tamástól a "Tarts velem".
Az új dal címe "Say you will", melynek zeneszerzője és szövegírója is Sztevanovity Krisztián azaz Symbien maga. A dalhoz már klipet is készített a csapat, melynek rendezője szintén Symbien. A kisfilm szereplője a világhírű Face team csapat, akik már a "Britain got talent" és a "Csillag születik" nézőközönségét is levette a lábáról. A Face Team akrobatikus zsákolók és freestyle kosarasok csapata. Olyan sportolók, akik képesek együtt, vagy akár külön-külön elvarázsolni a közönséget különleges kaszkadőr mutatványaikkal. A klip egy amerikai utcarészletben forgott az Etyeki Korda stúdióban, a jeleneteket egy speciális nagysebességű kamera segítsévéle rögzítették, hogy az akrobatikus elemeket lassítva minél látványosabb legyen a végeredmény.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése