2013. június 6., csütörtök

Esküvő Indul a Risza! módra

Georgia és Jeremy nagy napja június 8-án, szombaton 08:35-kor a Disney Csatornán 

Nagy meglepetéssel készül a Disney Csatorna az Indul a Risza! rajongóinak, június 3-ától nem csak dupla részekkel követhetjük nyomon Jeremy és Georgia szerelmének kibontakozását, de szombaton még az első Indul a Risza! esküvőnek is a részesei lehetünk és persze CeCehez és Rockyhoz híven bonyodalmakból sem lesz hiány.

Jeremy és Georgia kapcsolata komoly fordulatot vesz, miután megtörténik a leánykérés és boldogan kezdik el szervezni életük egyik legfontosabb napját. A boldog pár izgatottan várja a közelgő napot, de Georgia az időpont közeledtével egyre furcsábban viselkedik.

Közben Cece és Rocky sem tétlenkedik, hiszen amellett, hogy CeCe összekoszolja a mennyasszonyi ruhát és Flynn rajtakapja apját és Georgiát csókolózni, a menyasszony teljesen elbizonytalanodik az esküvővel kapcsolatban és rájön, hogy lehet, hogy még nem áll készen egy házasságra.

Ha kíváncsi vagy, hogy Georgia hogyan dönt és lesz-e végül esküvő, akkor csatlakozz hozzánk június 8-án, szombaton, 08:35-től a Disney Csatornán és szurkoljunk együtt a párnak, hogy sikerüljön leküzdeniük minden akadályt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése