2013. június 6., csütörtök

Egész nyáron mozgásban a Class FM

A Harley fesztivál után indul a Class Nyár 2013

A Class FM nem tart nyári szünetet! Sőt, magasabb fokozatra kapcsol, és őrületes programokkal készül, hogy a hallgatók nyári kikapcsolódása teljes lehessen. Magyarország kedvenc rádiója június elején a Harley-Davidson Open Road Fest-en vendégeskedik, majd útra kel a Class Nyár 2013 roadshow, amely Egerben, Balatonfüreden, Balatonlellén és Debrecenben izzítja a hangulatot.


Alig veszi kezdetét a nyár, a Class FM máris felkerekedik, hogy a hallgatók sose maradjanak le az ország legmenőbb eseményeiről. Először motorra pattan a stáb, hogy június 5-9. között a Harley-Davidson Open Road Fest-ről jelentkezhessen be a Balaton partjáról. Június 5-én a Morning Show hagyományosan a motoros-autós konvoj részeként, mozgó stúdióval utazik le Alsóörsre a Harley-sokkal, majd a helyszínről jelentkezik a Class Kívánságműsor és a Class Délután is. Az ezt követő napokon lesz minden, ami szem-száj-fülnek ingere: a Morning Show Alsóörsről, Balatonlelléről és Zankáról ébreszt majd, a mozgó konténerstúdió körbejárja a Balatont, rendhagyó műsorokkal szórakoztatva a hallgatókat, és természetesen az elmaradhatatlan motoros felvonulásról is élőben tudósít a fesztivál ideje alatt a rádió.

Ahogy elrobognak a legendás gépek, a Class FM elindítja az évek óta hatalmas sikerrel zajló Class Nyár programsorozatát: négy városba települ ki egy-egy napra június és augusztus között koncertekkel és rendkívüli programokkal. Június 14-én Egerben, július 26-án Balatonfüreden, augusztus 2-án Balatonlellén, augusztus 16-án pedig Debrecenben ünnepli együtt óriási bulival a nyarat a hallgatókkal a legnépszerűbb magyar rádió.

Érdemes lesz ellátogatni a városokba, mert a Class Nyár helyszínein a hazai zenei élet legnépszerűbb előadói csapnak óriási bulit és pörgetik fel a hangulatot. Fellép Hien, Kasza Tibi, Vastag Tamás, a Bikini, a Hooligans és a Magna Cum Laude is – utóbbi most először a rendezvénysorozat történetében. És ha ez még nem elég, a rádiósok minden városban izgalmas játékokkal és értékes nyereményekkel is készülnek.

És hogy senki se maradhasson le a nyár eseménysorozatáról, a négy városból idén először egész napos élő adásban jelentkeznek be a műsorvezetők: a helyszínen kezdi majd a napot Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani a Morning Show-val, folytatja a sort Abaházi Csaba a Class Kívánságműsorral, majd Vágó Piros a Class Délutánnal, hogy az egész napos szórakozás biztosítva legyen.

„A Class Nyár minden évben a rendezvények csúcsa, ahol találkozhatunk a rajongókkal és a hallgatókkal. Idén azonban nem csak mi megyünk, hanem a műsorok is, és a legnagyobb a sztárok lépnek fel, akiket a rádióban is nap mint nap játszunk: élő bulival kápráztat majd el mindenkit a többek között a Hooligans és a Magna Cum Laude.is.” - mondta Abaházi Csaba. „Az ilyen rendezvények a stáb számára is óriási élmény nyújtanak - mialatt a közönség csápol a színpad előtt, a Class FM csapat a színpad mellett és mögött ugyanúgy bulizik, szóval mi is mindig nagyon jól szórakozunk.” - árulta el a műsorvezető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése