2013. június 6., csütörtök

"MÁSKÉPP, MINT A TÖBBIEK" - DIRTY SLIPPERS


KÖZEL HOZZÁD NYÁRI TURNÉ


A zenekar tavaszi klubturnéjának majdnem minden állomása teltházzal zajlódott, így a négy fiatal egyetértett abban is, ahogyan a lemez címe is sugallja (Közel Hozzád) nyáron is a nagy szabadtéri rendezvényeken szeretnének mindenkihez eljutni, aki szereti a zenéjüket, beszerezte a lemezüket. Ennek értelmében a zenekar a magyar zenekar többségével ellentétben, nem a zenei fesztiválokon, hanem a közönség számára ingyenes nagy szabadtéri városi rendezvényeket választotta.
- Hazánkban az emberek nagy része sajnos nem tudja megvásárolni a nagy zenei fesztiválokra a bérletet, sem a napijegyet. Az elmúlt 3 évben a Republic turnéknak hála, sok helyen megfigyeltük,hogy nemcsak a fiatalok jönnek el a koncertjeinkre, hanem teljes családok is. Nem várhatjuk el,hogy több tízezer Forintot fizessenek ki a koncertünkért. Így mi megyünk Hozzájuk! A több ezer főből álló levelezőlistánkon feltettük a kérdést, hol látnák szívesen a zenekar a nyáron, s ahonnan a legtöbb választ kaptuk, ott azonnal felvettük a kapcsolatot a helyi szervezőkkel, és szinte mindenhol sikerült lekötni a lemezbemutató fesztiválkoncertet. Így például Bogácson, Szerencsen és Csíkszentdomokoson is fellépünk Erdélyben, ahol korábban még soha nem jártunk. - mesélte Lobó-Szalóky Lázár, frontember

CAROLINE - Az első angol nyelvű videoklip
A Dirty Slippers 2012 őszén Európa turnén vett részt Paul McCartney és a U2 előzenekarával az ír The Coronas-szal, így olyan nagyvárosok neves klubjaiban léphettek fel teltház előtt,mint Berlin, Hamburg és természetesen Budapest. A fiúk a legnagyobb élményükként emlékeznek a világsztárokkal közös turnéra, melyről egy ízig-vérig turné videoklip is készült, melyet június végén mutat be a zenekar a Tévékben.

A zenekar éppen ezért a Közel Hozzád nagylemezről, az egyik legsikeresebb dalt az "Élned kell"-t, valamint új videoklipes "Caroline-t" szeretné eljátszani a Kivánságkosárban.
(Ezeket a dalokat nem játszottuk márciusban)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése