2013. június 20., csütörtök

A Belmondo váratlan slágert visz a Zöld Pardonba

Fotó: www.belmondo.hu
Régi nagy sikerekkel, magyar és angol nyelvű új dalokkal táncoltatja meg a Belmondo június 19-én, szerdán este a Zöld Pardon közönségét. A zenekar az idén 15 éves kultikus szórakozóhelyen adja idei első, önálló, budapesti szabadtéri koncertjét, ahol egy váratlan sláger ősbemutatójára is sor kerül. Az est vendégzenekara a We Are Rockstars.

Lesz, volt, van, Rocksztár, Mikor, Végre süt rám a nap, Nőj már fel, Szájalok – csak néhány sláger a Belmondo zenekartól, amelyek egészen biztosan felcsendülnek június 19-én, szerdán este a budapesti Zöld Pardonban. Czutor Zoltán dalszerző-frontember és zenésztársai válogatott műsorral készülnek, amelyben az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is helyet kapnak. A fiúk az idei első, önálló, budapesti szabadtéri koncertjükön ízelítőt adnak a tavaly megjelent Good Better Belmondo című, angol nyelvű, szubjektív válogatáslemezükről, valamint az idén márciusban megjelent maxi kiadványukról is. Ez utóbbin szerepel az Emelt díjas lányok című dal, amit már országszerte játszanak a rádiók. A Belmondo új nyári slágere azonban minden bizonnyal egy másik, vadonatúj, angol nyelvű szerzemény lesz.

- A közelmúltban írtuk a We Could Lie című számot, amit csak néhány nappal ezelőtt osztottunk meg az internetes felületeinken. Még minket is meglepett, milyen gyorsan megszerették a rajongóink, sőt már Hollandiából is érdeklődött utána egy zenei ügynökség. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a szám lesz a nyár váratlan slágere a Belmondo zenekartól. Mivel koncerten korábban még sosem játszottuk, a Zöld Pardonban megtartjuk az ősbemutatóját. A dalhoz egyébként már elkészült egy Zilia remix is, ami szintén sok pozitív visszajelzést kapott. Ez megerősített minket abban, hogy érdemes remixekkel kísérleteznünk. Ez egy olyan izgalmas, új terület, ahová korábban még nem merészkedtünk
– mondta Czutor Zoltán frontember.

A Belmondo a közeljövőben egy olyan új lemezt is szeretne készíteni, amelyen a hazai könnyűzenei élet előadóival, akár más stílusok képviselőivel dolgozna együtt. A projekt jelenleg még a tervezési szakaszban jár, eddig Szirtes Edina Mókus, a Hősök, a Fish!, és a Compact Disco neve merült fel közreműködőként.

Az est vendégzenekara a We Are Rockstars, amelynek frontemberét, Ligeti Györgyöt a néhai Puzzle vezéreként és a Zagar énekhangjaként ismerte meg a közönség. A We Are Rockstars zenéje nagyon masszívan hangzik, hiszen elektro-rockjába a pszichedelikus beat zenétől a szintetizátoros new wave-en át a modern indie-ig sokféle hatást épít be.

A We Are Rockstars és a Belmondo koncertjére június 19-én, szerdán este 600 forintba kerül a belépő a Zöld Pardonban. Kapunyitás 19 órakor.

Belmondo: We Could Lie
http://www.youtube.com/watch?v=wJmnAWftdfI

We Are Rockstars: Lift Me Up
http://www.youtube.com/watch?v=TkKafKqcQpQ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése