2013. június 13., csütörtök

Új Kings Of Leon album szeptemberben!

Szeptember 23-án kerül a boltok polcaira a Kings of Leon új albuma, mely a "Mechanical Bull" címet kapta. A banda nashville-i stúdiójában rögzített album producere Angelo Petraglia volt. A hírt egyébként maga Jimmy Fallon jelentette be hétvégi műsorában.

A Kings of Leon a közelmúltban headlinerként lépett fel 3 amerikai fesztiválon: a Napában tartott Bottle Rock és a Gulf Shores partjainál tartott Hangout színpadán adtak koncertet, valamint múlt hétvégén annak ellenére is felléptek a New York-i Governor's Ball színpadán, hogy a banda péntek esti koncertjét le kellett mondani az Andrea nevű trópusi vihar miatt. A banda nagyon csalódott volt emiatt, így egész éjjel azon dolgoztak a fesztivál szervezőivel és a menedzsment tagjaival, hogy kitalálják, hogyan térhetnének vissza szombat este. A fesztiválszervezők végül betették őket közvetlenül a szombat esti headliner elé a nagyszínpadra, így a rajongók is megismerhették a "Mechanical Bull" első kislemezdalát élőben, a "Supersoaker" című újdonságot.

A Kings of Leon vasárnap reggel utazott Angliába - európai turnéjukat június 12-én kezdik meg a londoni O2 Arena színpadán, hozzánk legközelebb június 16-án lépnek fel az ausztriai Nova Rock fesztiválon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése