2013. június 20., csütörtök

Taroltak a Megasztár győztesei a zenei díjátadókon

Az idei Viva Cometen és BRAVO OTTO-n taroltak a Megasztár győztesei, Radics Gigit és Caramelt több kategóriában is díjazta a közönség.

Június 13-án, csütörtök este a zenecsatorna az elmúlt 12 hónap legmenőbb magyar előadóit díjazta, az év legjobb női előadója Radics Gigi lett. Gigi a magyar vízilabda válogatott jóképű tagjaitól vehette át „A legjobb női előadónak” járó díjat.

Ezt megelőzően június 8-án adták át az idei BRAVO OTTO díjakat, az eseményen Radics Gigi és Caramel is duplázott. Az év női előadója Radics Gigi lett, legjobb férfi előadónak pedig Caramelt választották a BRAVO olvasói, aki így két szobrot is bezsebelhetett a díjátadón, hiszen a BRAVO IDOL díjat is neki ítélte a zsűri. A BRAVO IDOL-ra idén is számos kiváló művészt jelöltek a BRAVO olvasói, akik zenei munkásságuk mellett társadalmi szerepvállalásukkal is példát mutatnak a fiatal generáció számára, közülük a Megasztár-győztes Caramelt választotta a zsűri, aki tehetségével és kitartó munkájával generációk példaképévé tudott válni, emellett sokat tett a roma kisebbségi esélyegyenlőségért és integrációért is. Az év videoklipje díjat Radics Gigi kapta, így ő is duplázott az idei BRAVO OTTO díjátadón.

„Végtelenül boldog vagyok, hogy mindkét díjátadón engem választottak a legjobbnak női előadónak, meglepetésként ért, amikor kimondták a nevemet. Nagyon jól esik, hogy ennyien szeretnek, szívből köszönöm a közönségnek a szeretetet, és családomnak, kollégáimnak a támogatást, hogy mindenben segítik a munkámat” – mondta Radics Gigi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése