2013. június 6., csütörtök

Egy Másik Zenekar: Tegnap este

Megjelent az Egy Másik Zenekar legújabb videóklipje, a " Tegnap este ". 

Az Egy Másik Zenekar nevével tavaly kezdett ismerkedni a magyar közönség, amikor elkezdték játszani a rádiók a "Jó reggelt, Élet!" című dalt, melyet sokan csak úgy emlegettek: a "hideg a reggel, forró a kávé"-s dal. A klip alapján sokan szerettek bele a csapat pöttöm energiabomba énekesnőjébe, Knoll Gabiba, aki bár nem a kezdetekkor került a zenekarba, vele lett igazán kerek a kép.

A második felvétel, a "Katatón Dal" után Gabi egy bravúros fordulattal mindenki figyelmét magára vonta, amikor elkészítette saját angol nyelvű verzióját ByeAlex "Kedvesem" című dalára. A home video futótűzként terjedt, és az együttesnek további rajongókat hozott.

Most pedig megérkezett az új klip, a Tegnap este. A kisfilmet a zenekar a Los Tiki Pictures stábjával két helyszínen, a Dürer Kertben és a Bródy Házban forgatta, a rendező Indián, az operatőr pedig Virágh Péter volt. A történet középpontjában Gabi szerelmi csatározásai állnak, szerelmét pedig a színész-műsorvezető Bányai Miki, a The Voice V riportere alakítja. Az énekesnő rengeteg arcát megmutatja nekünk a filmben: a dívától a punk csajszin át egészen a sellőlányig. A párocska harcai hátterében pedig rendületlenül és rezzenéstelen arccal játszik a zenekar mindvégig, mintha csak a Titanic zenészei lennének.

Íme a klip:
http://www.youtube.com/watch?v=CPbYUgG-nXo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése