2013. június 6., csütörtök

Szilvia – Revolution

Az album az #5 helyen nyitott a Mahasz listán!

Péter Szabó Szilvia neve sokáig összefonódott a NOX együttes nevével. Azonban nemrégiben megjelent első szólólemeze, Revolution címmel.

A 2000-es évek elején sikert sikerre halmozott Szilvi, akkor még az egykori NOX együttes tagjaként. 2009-ben mindezt hátrahagyva Ausztráliába, majd Londonba költözött és kezdett új életet. Hosszan készült az újrakezdésre, majd alig egy hete megjelent vadonatúj, első szólólemeze. Ahogy az album neve is utal erre, elementáris erővel robbant be Szilvi újra a köztudata. Az albumon érezhető Szilvi elmúlt években szerzett tapasztalatai, valamint a külföldön szerzett ismeretségei is. A dalokban elismert brit és amerikai szerzők, producerek segítették munkáját, mint például Pierre Lewis vagy Paul Britt.

Az albumon olyan, már a rádiókban is hallható slágerek találhatók, mint például Soha ne mondd, Érezd, hogy élsz, vagy a Rólunk szól. Habár az album csupán május 28-án vált elérhetővé a nagyközönség számára, ma már a MAHASZ lista előkelő 5-ik helyét foglalja el, és továbbra is egyre népszerűbbé válik. Hamarosan talán már az első helyet is magáénak tudhatja majd?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése