2013. augusztus 4., vasárnap

JASON DERULO HARMADIK ALBUMA, A “TATTOOS” ŐSSZEL JELENIK MEG

JASON DERULO HARMADIK ALBUMA, A “TATTOOS” ŐSSZEL JELENIK MEG

Az énekes, dalszerző és előadó Jason Derulo harmadik albuma, a Tattoos ősszel jelenik meg. A lemez alig több mint egy évvel azután kerül piacra, hogy az előadóművész súlyos nyaksérülést szenvedett az előző album turnéjára való felkészüléskor. Ennek kapcsán pár napja Obama elnök is fogadta őt és néhány hírességet - Jennifer Hudsont, Amy Poehlert, Michael Cera-t, Aisha Tylert, többek közt - a Fehér Házban, hogy a fiataloknak segítsenek információt nyújtani az Affordable Care Act névre hallgató egészségügyi törvényről.

Az albumhoz elkészült a második kislemez, a "Talk Dirty", melyben közreműködik 2 Chainz is. A klip augusztus elejére várható, de addig is, a dal meghallgatható itt: https://soundcloud.com/jasonderulo/jason-derulo-ft-2-chainz-talk.

Az előző single, a “The Other Side” a miami-i születésű művész negyedik Top 5 rádióslágere világszerte: már több, mint 76 millió hallgatóhoz eljutott! A klipet pedig több mint 17 millióan látták már a legnagyobb videómegosztón:http://www.youtube.com/watch?v=byp94CCWKSI .

Jason Derulo 2010-es első és 2011-es második albumából összesen eddig hazájában 15 millió, világszerte pedig 25 millió kelt el, olyan slágereknek köszönhetően, mint a "Watcha Say", az "In My Head", a "Ridin' Solo", a "Don't Wanna Go Home", az "It Girl" és a “The Other Side”.

Official: http://www.jasonderulo.com

YouTube: http://www.youtube.com/JasonDerulo
Twitter: http://www.twitter.com/jasonderulo

Facebook: http://www.facebook.com/jasonderulo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése