2013. augusztus 4., vasárnap

Különleges elismerésben részesült a Nauro City: Memories című klipje

Különleges elismerésben részesült a Nauro City: Memories című klipje

Leginkább talán "Meghatározó Zenész"-ként lehetne lefordítani a díjnak a nevét, amit a Nauro Citynek ítélt meg a héten a Beat100 közösségi portál.

Aki nem ismeri ezt az oldalt, annak egy kis információ: ez egy dalok és videóklipek "versenyeztetésére" létrehozott közösségi portál, ahová a zenekarok feltöltik az anyagukat és a regisztrált felhasználók szavazhatnak rájuk. Van egy általános tetszési lista is, de műfajonként is külön lehet kategorizálni a műveket. Mindemellett, az oldal üzemeltetői is monitorozzák a klipeket, és hetente díjakat osztanak ki, a legjobb helyen végző daloknak pedig nemzetközi sajtót is biztosítanak.

Az oldal által odaítélhető legnagyobb elismerés a "Meghatározó Zenész" díj, melyet most a Nauro City kapott meg. Azonban nem csak ezt az egyet: a "Legeredetibb Dal", a "Legeredetibb Klip", a "Beat100 Csapat Kedvence" és a "Sajtóanyag Díj" is az övék lett - ez utóbbi a 3 legnagyobb heti kedvencnek jár, őróluk küldenek információt a nemzetközi sajtónak.

Íme a díj elnyerésének híre a portálon: http://www.beat100.com/news/balazs-domjan-is-a-beat100-ultimate-reggae-musician_278/#.UeUVx6ykPnh

Ez pedig maga a Memories klipje, ha valaki még nem látta, mindenképpen nézze meg:https://www.youtube.com/watch?v=piQsf-2J_Ng

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése