2013. augusztus 26., hétfő

Justin Timberlake triplázott és nagyszüleinek ajánlotta díját

Miley Cyrus mindenkit sokkolt a 2013-as MTV Video Music Awardso

Hiába öltött kagylóruhát Lady Gaga, az augusztus 26-án, hajnalban megrendezett zenei gála legprovokatívabb sztárja Miley Cyrus lett. Alulöltözve duettezett, hatalmas plüssmedvékkel forgott, és még Rihanna is tátott szájjal csodálkozott rá a 20 éves, feltörekvő celeblányra, aki új száma bemutatása mellett két díjat is bezsebelt. Persze még így sem versenyezhetett Justin Timberlake-kel, aki triplázott a 30. alkalommal megrendezett VMA-n és még egykori bandájával, az *NSYNC-kel is énekelt.

A 2013-as Video Music Awards legnagyobb ovációját egyértelműen a mostanában színészként is brillírozó Timberlake kapta, aki különleges összeállítással készült a gálára. Legjobb slágereit adta elő a popsztár a hajnali órákban, a VMA történetének leghosszabb műsorszáma volt ez. A tizenöt perces egyvelegben ráadásképp pedig Justin vezetésével állt ismét össze a ’90-es évek egyik népszerű fiúbandája, az *NSYNC. A hip-hop jegyében színpadra lépett a Macklemore – Ryan Lewis duó, akik egyenlőségről, szeretetről és elfogadásról szóló számukat adták elő, a „Same Love”-ot, sőt a produkció megkoronázásaként, meglepetésvendégként csatlakozott hozzájuk Jennifer Hudson is.

Lady Gaga és Miley Cyrus exkluzív fellépéseiken élőben eddig soha nem hallott dalokat adtak elő. A kagylókba öltözött Gaga a színházakra jellemző eleganciával pörgette fel a közönséget Applause című új dalával. A sztár ötször öltözött át az este folyamán, azonban őt, és a „Roar” című kisalbumot előadó Katy Perryt is elhalványította a „We Can’t Stop”-ot eléneklő Miley Cyrus, aki szexbombaként lépett színpadra, majd Robin Thicke R’n’B sztárral duettezett, és két díjat is zsebre tehetett a 2013-as VMA-n. Őt követte Kanye West, aki vagány rapperhez méltóan rúgta ki a ház falát, egy dolog azonban bebizonyosodott: A szomszédlány-feeling mostanra se ment a divatból, hiszen a visszafogottságáról híres Taylor Swift lett az év női videójának büszke tulajdonosa. Az elektromos zene egyeduralkodói, az arcukat kategorikusan takargató Daft Punk legújabb szuperslágere, a „Lose Yourself To Dance” videoklipjéből adott rövid ízelítőt.

Brooklyn elsőként adott otthont élőben közvetített díjátadónak, így a VMA szervezői ennek megfelelően olyan változtatásokkal örvendeztették meg a New York-i kerületet, amiket sokáig emlegetni fogunk. Megújult a gála díja, 1984-es fennállása óta először cserélték le a mára ikonikusnak számító, Buzz Aldrint mintázó asztronautát. Helyette KAWS-nak, a világszerte elismert underground művésznek köszönhetően egy képregényhőst mintázó űrlényt vihettek haza a legtehetségesebb előadók. Az MTV a tévécsatornák közül először az Instagramon és Vine-on rövid videók formájában tette közzé a jelölteket, de hogy a papírformának megfelelően alakult-e ki a végeredmény? És kik az idei Video Music Awards végső befutói?


Lady Gaga

Rihanna

Taylor Swift és Selena Gomez

Justin Timberlake

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése