2013. augusztus 26., hétfő

Daft Punk - "Lose Yourself To Dance (feat. Pharrel Williams)" - új rádiós sláger

A Daft Punk őrület folytatódik!

A "Get Lucky" az év slágere lett, világszerte #1 pozíciót elérve szinte minden lehetséges listán (hazánkban is 8 hetet töltött egyhuzamban a listavezető pozícióban mind a Mahasz Rádiós Top 40, mind az Editors' Choice listán, valamint a Dance chart első helyét is birtokolta 2 héten keresztül, és az iTunes kislemezlistán is #1 helyezést ért el számos alkalommal). Több mint 100-100 millió alkalommal hallgatták meg a Spotifyon és a VEVO/YouTube-on is (utóbbin úgy, hogy hivatalos videoklip nem is készült a dalhoz!), összesített (audio és video) streaming lejátszásai világszerte pedig már meghaladták az 53 948 375 000-t, mely 1709 évnyi folyamatos zenehallgatást jelentene.

Az elképesztő sikerek után elérkezett az idő, hogy egy új kislemezzel rukkoljon elő a francia elektronikus duó. A "Random Access Memories" című album, melyből világszerte már 2,5 millió példány kelt el további több mint 5,2 millió önálló track eladással, következő slágere a szintén Pharrell Williams és Nile Rodgers közreműködésével készült "Lose Yourself To Dance". A dalhoz egy 60 másodperces teaser videót is forgattak, mely az elmúlt éjjel mutatkozott be az MTV VMA gálán, és ide kattintva (http://smarturl.it/LYTD) lehet megtekinteni, holnaptól pedig elérhető lesz a VEVO-n is.

A dal már meg is kezdte hódító útját, a rajongók ehhez a dalhoz is elkezdték rajongói videóikat elkészíteni, melyből az egyik leglátványosabb és legsikeresebb a Los Angeles-i reklámtáblaforgatókról készült: http://www.youtube.com/watch?v=LHoEcFjJAX4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése