2013. augusztus 12., hétfő

A Sugarloaf válasza énekesük döntésére

A Sugarloaf zenekar életében lezárult egy korszak. A csapat énekesnője, Dér Heni úgy döntött, hogy kilenc évnyi közös munka után ezentúl szólókarrierjére kíván koncentrálni.

Zenésztársait hidegzuhanyként érte Heni váratlan bejelentése, hiszen eddig sem korlátozták őt egyéb irányú szerepléseiben, még ha ezzel időnként szakmailag nem is értettek egyet.

A fiúk azért sem értik az énekesnő döntését, hiszen a zenekar jövőbeni programja tervezésének ő is aktív részerese volt: a csapat megújult színpadi show-val és számtalan meglepetéssel készült a rajongóknak őszi turnéjukra!

A Sugarloaf nem kívánja kommentálni énekesnőjük lépését, hiszen a saját életéről, karrierjéről mindenkinek joga van dönteni.

Azt viszont mindennél fontosabbnak tartják, hogy az idén 18 éves zenekarnak továbbra is a rajongótábor az első ezért a csapat mindent elkövet azért, hogy megtalálja a legjobb megoldást, amellyel továbbra is a maximumot tudja nyújtani a közönségnek.Jelenleg azon dolgoznak Heni menedzsmentjével egyeztetve, hogy az előre meghirdetett és leegyeztetett koncertek, melyek még Henivel lettek lekötve, ebben a felállásban legyenek megtartva.


http://www.youtube.com/watch?v=55VQvXejO1E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése