2014. január 23., csütörtök

Megérkezett a zűrös ikerpár

5 dolog, amit biztosan nem tudtál a Liv és Maddie sorozatról

Január 25-én, szombaton debütál a Disney Csatorna különleges élőszereplős vígjátéka Dove Cameron főszereplésével, aki már ismerős lehet a Mentalista sorozatból is. A szereplőket néhány kérdés erejéig elkaptuk a színfalak mögött, hogy megtudjuk, vajon mit csinálnak a forgatásokon, ha épp nem a kamerák kereszttüzében vannak. Ők pedig elárultak 5 titkot, amit biztosan nem tudtál a Liv és Maddie sorozatról!


1. Dove Cameron sütit süt szereplőtársainak

”Ez tényleg így van”- ismeri el Dove Cameron, aki egyszerre alakítja a két főszereplőt, Liv-et és Maddie-t. ”Szabadidőmben imádok sütni és főzni, ezzel teljesen lekötöm magam. A többiek mikor megtudták, hogy mi a hobbim, könyörögtek, hogy hozzak nekik a finomságokból, szóval elkezdtem nekik sütni. Hébe-hóba hozok nekik brownie-t, de a specialitásom az áfonyás és az almás pite.”

2. Joey Bragg az első számú tréfamester!
”Joey Bragg a stáb legnagyobb figurája”- árulja el nekünk Benjamin King, akit Pete szerepében láthatunk. ”Joey hatalmas forma és mindig megtréfálja a többieket. Az előző héten az egyik húzásának pont én voltam az alanya. A forgatásra elhívtak egy vendégszereplőt, aki az egész hetet velünk töltötte, de sajnos nem emlékeztem a nevére. Halkan megkérdeztem Joey-tól, hogy mi a fickó neve, és Joey elmondta, hogy Larry. Szóval odakiáltottam a fiúnak ’Hé Larry! Szuper volt ez a hét veled!’ Aztán persze kiderült, hogy Danny a neve. Hoppá!”

3. A világ egyik legjobb étterme

”A kaja a Liv és Maddie forgatásán mindig szuper”- meséli Benjamin King. ”Az egyik kedvencem a pulykafasírtos szendvics volt, de szokott jönni egy ételszállító kocsi is. A minap palacsintát szolgáltak fel nekünk. A menü mindig isteni!”

4. Benjamin nem bír megküzdeni az izzadságával
”Mi egy profi műsoron dolgozunk… Az időnk nagy részében” - mondja nevetve Joey Bragg, aki Joey-t alakítja a sorozatban. ”De mi történik a kamerákon kívül? Nos, Ben nagyon sokat izzad a felvételeken. Egyértelműen ő a legizzadósabb ember a stábban, és ezt ő is tudja. Mindig megnehezíti a sminkes csapat munkáját!”

5. A stábnak van egy saját kabala állatkája
”Van egy tanárunk a stúdióban, akinek van egy Elody nevű kutyája”- árulja el Joey. ”Elody egyébként ’Melody’(Muzsika) az M betű nélkül és egyszerűen imádni való. Szeretjük, amikor körülöttünk ólálkodik, nagyon aranyos. Szeretnénk azt hinni, hogy Elody a mi kis kabala állatkánk.”

A sorozatról:
A Liv és Maddie sorozat két tinédzser mindennapjait követi, akik négy év távollét után kénytelenek újra megismerni és elfogadni egymást. Liv egy éppen befejeződött népszerű tv show sztárja, ikertestvére Maddie pedig a Wisconsin gimi egyik kitűnő tanulója, az iskolai kosárlabda csapat tehetséges játékosa és éppen növekvő népszerűségét élvezi. Egészen addig, amíg a gyönyörű Liv vissza nem tér a gimibe. A tinik amúgy sem egyszerű életét tovább bonyolítja, hogy szüleik is a suliban dolgoznak.

Ne maradj le az új Disney sztárok debütálásáról, kapcsolj január 25-én, szombaton 10.30-tól a Disney Csatornára és kövesd a zűrös ikerpár, Liv és Maddie történetét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése