2014. január 31., péntek

Születésnapot ünnepel a Zorall a Barba Negrában

 
Az örökzöld popslágereket ismert rocknótákkal egybegyúró Zorall 2002. február 2-án 2 óra 2 perckor alakult, így majdnem pontosan rá 12 évre ünnepli 12. születésnapját a Barba Negra Music Clubban. Szasza és csapata február 1-én farsangi bállal köti össze a jeles napot.

A 2002-ben hobbyzenekarként induló Zorall mára az egyik vezető rockcsapat lett Magyarországon. Népszerűségüket hamar kivívták a popslágerek és ismert rockdalok tökéletes ötvözésével. Karrierjük egy megemlékezéssel indult.

- Zámbó Jimmy halálának 1 éves évfordulóján a Király néhány dalát punkosítottuk – emlékezett vissza Hangya, a Zorall basszusgitárosa. – Ebből alakult aztán ki a koncepciónk és a zenekar.

Azóta az együttesnek megjelent 8 lemeze, és a repertoár legjobb dalaiból adnak elő egy csokornyit február elsején. Az est ráadásul nem egy szimpla születésnapi buli lesz, hanem egybekötik egy farsangi mulatsággal is. Az együttes ezért arra kéri rajongóit, hogy aki tud, az a „Kamionosok és plázacicák” szlogen jegyében húzzon magára ruhát. Hangyáék egy kicsit kilógnak majd a sorból, ugyanis a zenészek az Addams Familynek öltöznek majd. Előzenekar a Black Jack.

A jegy elővételben 1500, a koncert napján 1900 forint.

Az esemény:
https://www.facebook.com/events/493281544113739/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése