2013. szeptember 10., kedd

Clickaholics: Hear The Sun

A Clickaholics egy 2009-ben alakult kollektíva. Az eredetileg triónak indult formációból Millei Ramon és Papp Krisztián Dj-ként és producerként az ország legkülönbözőbb szórakozóhelyein lépett már fel, Nagy Weiner Attila pedig stúdió-hangtechnikusként és producerként számos hazai és külföldi produkcióban dolgozott korábban.

2 évvel később csatlakozott a csapathoz Kovács Dániel billentyűs, aki Tabányi Mihály tanítványaként eredetileg tangóharmonikán kezdte a zenélést, majd autodidakta módon kezdett zongorázni. Dani egyébként ott volt a Mary PopKids alapítói között, aztán idővel úgy döntött, hogy inkább az elektronikus zenében szeretne tevékenykedni. Ő hozta magával az énekes Négyesi Anna Ameriát, így lett teljes a Clickaholics.

Első közös dalukat, a Hear the Sun-t egy vak fiú inspirálta: a dallal és klipjével – mely egy fiktív történet – a hátrányos helyzetű emberek mindennapi nehézségeire próbálnak rávilágítani. A fő mondanivalója, hogy merjünk nagyot álmodni, illetve hogy vegyük észre és értékeljük az apró pozitív dolgokat is az életben, még a reménytelennek látszó helyzetekben is.

Íme a klip: http://www.youtube.com/watch?v=tQZn4pX6TH8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése