2013. szeptember 11., szerda

Tengerparti Tini Mozi

Szeptember 14-én érkezik a Disney Csatorna új, saját készítésű, zenés-táncos filmje

A tini sztár, Ross Lynch, akit az Austin és Ally-ből már jól ismerhetünk, és a tehetséges ausztrál Maia Mitchell szeptemberben egy őrült, nyári, zenés produkcióban tűnnek fel újra. A Tengerparti Tini Mozi egy lenyűgöző és varázslatos világba kalauzolja a nézőket, könnyed, laza és humoros kikapcsolódást kínálva. A hatvanas évek tengerparti klasszikusait idéző egész estés film feledhetetlen szórakozást nyújt mindenki számára.

A Tengerparti Tini Moziban Brady (Ross Lynch) és McKenzie (Maia Mitchell), a tinédzserpár, akik imádnak szörfözni, meglovagolják a nyár utolsó hullámait, mielőtt hosszú időre elválnak útjaik. Szörfözés közben azonban rejtélyes módon egy tengerparti filmklasszikusba, Brady kedvenc szörfös musicaljébe csöppennek.

A ’60-as évekbeli film, a Szelídek és Motorosok eseményei Brady és Mack szeme előtt elevenednek meg, ahol a szörfösök és a motorosok bandája harcolnak a part feletti irányításért. Brady élvezi a különös utazást és örömmel csatlakozik a bulihoz, de McKenzie minél előbb vissza akar térni a jelenbe, hogy beteljesítse ígéretét, amit édesanyjának tett.

Főhőseinknek vissza kell térniük a jelenbe, mégis időről időre akadályokba ütköznek, ahogy átírják a film cselekményét. Amikor a musical két főszereplője nem egymásba, hanem Mckenzie-be és Brady-be lesz szerelemes, nem csak a musical története, de Brady és Mckenzie élete is örökre megváltozik.

A Tengerparti Tini Mozi a tengerentúlon hatalmas sikerrel nyitott. A film premierjét több mint 8,4 millióan követték figyelemmel, ebből 4,6 millió néző a 2-11 éves korosztályt, 1,6 millió pedig a 18-49 év közötti felnőtteket képviselte.

Magyarországon a Disney Csatorna új, saját készítésű, egész estés zenés-táncos filmje szeptember 14-én, szombaton, 11.00 órakor debütál.

A Tengerparti Tini Mozi előzetese megtekinthető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=smGjNM-sjdQ




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése