2013. szeptember 5., csütörtök

Megérkezett: Angel – 70000 videoklip

Tavaly vette kezdetét a Suzuki ViaDal játék a Facebook-on, ahol a rajongók a szavazataikkal még ma is párbajozni küldhetik kedvenc előadóikat. A párbajokon szintén szavazni kell, és az az előadó/zenekar jut tovább, amelyik több szavazatot kap. Négy viadal megnyerése után hirdetnek győztest. A tét pedig nagy: 1 millió forint értékű videoklip!

Ebben a játékban nyert Magyarország egyik legkedveltebb és legaktívabb csaj rappere, Angel is. A viadalon olyan együtteseket/előadókat sikerült legyőznie rajongóival, mint az X-Factor tehetségkutatóból ismertté vált Apolló 23 és Baricz Gergő, de ellenfele volt még az Anselmo Crew és a Kerekes Band is.

A 70000 című klip júniusra készült el, ám eddig csak a Suzuki youtube csatornáján volt látható. Mostanra telt le a szerződésbe foglalt három hónap, így a videoklip végre felkerülhetett Angel csatornájára is, ahol várhatóan az eddiginél jóval nagyobb nézettséget fog generálni.

És miért 70000?
A dalszöveg arról szól, hogy érdemes küzdeni a céljainkért, hiszen a rapper lány is így jutott egyre előrébb és előrébb. Az évek alatt több mint 70000 követőt sikerült összegyűjtenie rajongói oldalán. A cím épp rájuk utal.

A Filmservice által elkészített profi videoklip az alábbi linken érhető el:
http://youtu.be/M2veiMc_nEo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése