2013. szeptember 3., kedd

Ariana Grandenak nem számít a ruha

Az MTV gáláján lett Twitter-szenzáció a Nickelodeon sztárja

Brooklyn mellett a sztárok is ünnepi köntösbe öltöztek. Lady Gaga kagylókban parádézott, Justin Timberlake pedig elegánsan sportos öltönyben zsákolt egy 3 pontost a 30. alkalommal megrendezett MTV Video Music Awardson. A Twitter mégis a 20 éves Ariana Grandét éltette. A Nickelodeon feltörekvő tehetségét hasonlították már Selena Gomezhez, a Sam & Cat címszereplője pedig nagyszerűen fel is ér az elvárásokhoz. A zenei díjátadón nem csak énekelt a fiatal lány, egyszersmind divatikonná is vált Ariana.

A profi fellépés ellenére azonban elkélt a támogatás a vörös fürtjeiről ismert énekesnőnek, amit meg is kapott a Twitter közönségének köszönhetően. A VMA nézői hevesen találgatták, vajon kinek a kosztümét öltötte magára Ariana, ami nagy szó, tekintve, hogy a divatdiktátornak tartott Lady Gaga és a hónapról-hónapra nőiesebb Katy Perry is részt vett az eseményen. A Nickelodeon 1993-ban született fiatal tehetségének többek közt a Victoria’s Secret is gratulált a Twitteren, a legtöbben őt tartották az egyetlen női hírességnek, aki illően felöltözött az eseményre.

„Nem tudom még, hogy mit veszek fel, de egy biztos. Kígyók kizárva!” – mondta el Ariana, aki ezzel Britney Spears korábban hordott, botrányos szettjére utalt, melynek egyik kiegészítője egy nagyon is izgága piton volt, ami az énekesnő nyakában tekergett még a 2001-es VMA-n.

„Az egyszerűségre esküszöm. Őszintén szólva másra sem vágyok, csak hogy énekelhessek. A ruha innentől kezdve nem számít.” – tette hozzá a Nickelodeon sztárja. A közösségi médiában be is jött a vörös ciklon számítása, hiszen véget nem érőnek tűnő viták találgatták, vajon kinek a ruhakölteményét öltötte magára a fiatal híresség. Az MTV News értesülései szerint a virágos kosztümöt nem más tervezte, mint Kenley Collins, aki egy tv-s ruhatervező show felfedezettjeként tűnt fel, és lett sztár-tervező Amerikában.

Ariana Grandét a Nickelodeon a V, mint Viktória című tinisorozatban fedezte fel, most pedig annak spin-offjában, a Sam & Catben szerepel a sztár. Ezzel boldogítva a népszerű gyerekcsatornát, hiszen a széria kiemelkedő nézettséget produkál szerte a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése