2013. szeptember 2., hétfő

Egymásnak feszült Szabó Zsófi és Ganxsta Zolee

A Margitszigeti Nagyréten találkozott Szabó Zsófi és Ganxta Zolee a napokban, akik nem mindennapi küzdelemre készülnek – egy kutyás futáson vesznek részt kedvenceikkel szeptember 21-én. A sztárok már izgatottan várják a megmérettetést, éppen ezért együtt tartottak egy indító edzést, ahol nem kis meglepetésre egymásra találtak az igencsak eltérő külsővel és személyiséggel rendelkező kutyusaik. De vajon mi történt a gazdáikkal?

„Zsófit régóta ismerem és nagyon jó fejnek tartom. Most már látom, hogy Gyémánt, Zsófi angol törpe agara ugyanolyan kedves, mint a gazdája, ráadásul még Leon szívét is sikerült megolvasztania. Pedig a kutyám legalább olyan keményszívű, mint én” – mondta el nevetve az egyébként vajszívű Zolee a közös edzés kezdetén, aki két argentin dogja közül ezúttal csak a fiú kutyust hozta magával a másik gyengélkedése miatt. Leon viszont nem sokáig maradt egyedül, mert Zsófi Gyémánt nevű lány kutyájával a méretkülönbségek ellenére gyorsan egymásra találtak.

Az ismert rapper egyébként teljes magabiztossággal érkezett a közös edzésre, majd be kellett látnia, hogy minden bizonnyal nehezen boldogulnak Leonnal a FRISKIES Családi Futamon szeptember 21-én, ha ugyanolyan versenyzőkkel kell szembe nézniük, mint Zsófi és Gyémánt. Zsófi tanácsára Zolee eldöntötte, hogy ha a mezőnyt veszélyesnek találja, akkor csak az 500 m-es gyermek futam végén kullognak majd végig, de addig is jól rápihen a megmérettetésre, nehogy fáradtan kelljen futni.

A Jóban Rosszban színésze azért sokkal magabiztosabb, amire minden oka megvan: „Gyémánttal az egyik kedvenc közös programunk a futás. Már egy éves, így nyugodtan futok vele együtt, hiszen látszik rajta, hogy igazán élvezi, ha kimozdulhat. Látjátok, most is öt kört tett meg Leon körül, míg ő egyet-kettőt ugrált. Már nagyon izgulok a FRISKIES Családi Futam miatt, remélem, hogy sok ellenfelünk lesz, de sikerül dobogós helyezést elérni” – meséli Zsófi, aki Zolival ellentétben lelkesen edz a 1,5 km-es kutyás futamra, ahol Gyémánttal együtt indulnak pár hét múlva.

A két gazdiban egy közös dolgot azért mindenképp fel lehet fedezni, ez pedig a kedvenceikhez fűződő szoros viszony. Zolee még azt is bevallotta, hogy előző kutyája, Diego halála után egy napig nem tudta abbahagyni a sírást, annyira a szívéhez nőtt kedvence. Azóta Leon is ugyanolyan jó barátja már, akit argentin dogok mentésével foglalkozó felesége vitt haza, így például az is megszokott számára, hogy kedvence egy-egy nagy ugrással vagy nyalintással fejezi ki szeretetét. Zsófi sincs ezzel másképp, nála Gyémánt igazi családtag, sokszor még az ágyába is befekszik, olyan neki, mint egy kisgyerek. „A cukiságát mindig meghálálom, bevallom, kicsit talán elfogult gazdi is vagyok és van, hogy túl sokat is megengedek neki” –mesélte nevetve Zsófi.

Aki pedig szívesen versenyezne a sztár gazdikkal, az ingyenesen részt vehet a FRISKIES Családi Futamon szeptember 21-én 10 órakor, amelyről bővebb információ: http://www.facebook.com/events/506169619477651/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése