2013. szeptember 26., csütörtök

Suli lázban ég a Disney Csatorna

A High School Musical 3. - Végzősök és a Zsenipalánták 3. évadának premierjével pörgeti fel a tanévet a csatorna

Szeptember végére a diákok zöme már visszarázódott az iskolai életbe, nincsenek ezzel máshogy a Disney Csatorna sztárjai sem. Éppen ezért a sulikezdés tiszteletére óriási premierekkel készültek a szeptember 28-i hétvégére: szeptember 28-án, szombaton terítéken lesz a High School Musical – Végzősök része, ahol a fiatalok az egyik legnehezebb évvel és a búcsúzással kell, hogy szembe nézzenek, szeptember 29-én, vasárnap pedig a Zsenipalánták harmadik és egyben utolsó évadjával indul a délelőtt.

High School Musical 3. – Végzősök

Szeptember 28., szombat, 11.00

Kedvenc gimiseink az utolsó és egyben a legtöbb kihívást jelentő évüket töltik a gimiben. Szembe kell nézniük a felnőtté válás útvesztőivel, amelyek nagy döntések elé állítják a fiatalokat. A szerelmeseket távol sodorja egymástól az élet, hiszen más-más főiskolán folytatják tanulmányukat. A nagy búcsú előtt azonban egy musicallel készülnek a Vadmacskák többi tagjával együtt. A próbák nem zajlanak zökkenőmentesen és Gabriella a vártnál hamarabb kell, hogy elhagyja az iskolát. Troy azonban nem törődik bele a helyzetbe és barátnője után megy, hogy közösen adhassák elő a darabot.

Zsenipalánták 3.évad premier
Szeptember 29., vasárnap, 09.00

Szeptemberben a kis zsenipalántáknál is becsengettek az iskolában, és a harmadik évadban újabb izgalmas kalandokkal folytatódik a diákok élete. Chyna és a srácok élvezik a szülői felügyelet nélküli, gondtalan életet. Oliva azonban máshogy látja a helyzetet, és igyekszik kordában tartani barátait, ami újabb kalamajkákat okoz.

Ha kíváncsi vagy, hogyan kezdik az iskolát kedvenc szereplőid, és ők hogyan élik meg a gimis éveket, akkor kapcsolj szeptember 28-án, szombaton 11.00-tól és szeptember 29-én, 09.00-től a Disney Csatornára! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése