2013. szeptember 19., csütörtök

Abaházi Csaba fiai beleszerettek Olaszországba

Féktelen kikapcsolódás, homokos tengerpart, eredeti olasz ízvilág. Igazán pörgős nyarat tudhat maga mögött Abaházi Csaba, a Class FM műsorvezetője, aki családjával Olaszországban pihente ki az év fáradalmait. A mediterrán üdülőhely régi kedvencük, de Magyarországon is kiélvezték a vakáció minden percét.

Abaházi Csaba ragaszkodik Olaszországhoz. A népszerű rádiós a külföldi lazítás mellett hazai programokra is ellátogatott családjával. Csabi az óriási sikerű Class Nyár 2013 roadshow-val bejárta az országot, szabadidejét pedig fiaival és feleségével töltötte. A szabadságról visszatérve az iskolakezdésre koncentrál a kétgyermekes családapa.

„Lignanoban töltöttünk egy hetet, ahová idén már hatodik alkalommal tértünk vissza, és mindig eggyel jobb élmény. Bátran mondhatom, hogy életem legjobb nyaralása volt. Nagyon finom fagyikat és pizzákat ettünk, az idő gyönyörű volt, ráadásul a közeli Milánóba is átugrottunk, szuper volt ez a néhány nap. A srácok imádták, alig akartak hazajönni, és kijelentették, hogy oda akarnak költözni. Emellett végig kirándultuk a nyarat, hekkeztünk a Római parton, csónakáztunk a Városligetben, rengeteget voltunk játszóházakban, és a mogyoródi aquaparkba is többször ellátogattunk. Az abonyi állatkertben pedig kistigrisekkel játszhattunk, ami hatalmas élmény volt.” - mesélte Abaházi Csaba, hazánk legnépszerűbb kívánságműsorának házigazdája.

A forró nyári napok után Csabi ismét a Class FM kétmilliós hallgatótáborának kívánságait teljesíti, míg nagyobbik fia, Rómeó az iskolapadba ül vissza, Demeter pedig utolsó óvodai évét kezdi.

„Rómeó most lesz másodikos. Néhány új iskolai kiegészítővel próbáljuk meghozni a kedvét a szeptemberhez, még egy menő táskát is kapott. Mivel az első iskolai szünete volt, így most tapasztalja meg először, milyen jó lesz beszámolni a haveroknak a nyári élményekről. Demeter még ovis, ő viszont alig várja, hogy újra találkozhasson a barátokkal.” – mondta Abaházi, aki újult erővel tért vissza a Class FM stúdiójába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése