2013. szeptember 14., szombat

MAGENTA őszi kampány – Királylányok a kamera előtt

A napokban lezajlott a MAGENTA őszi/téli kollekciójának kampányfotózása. A cég, mint ahogy azt már megszokhattuk tőle, ismét egy jellegzetes budapesti helyszínt választott a fotózás helyszínéül, a Bazilika előtti, Szent István teret. „Számunkra nagyon fontos, hogy ne csak a MAGENTA márkát népszerűsítsük, hanem Magyarország, és kiemelten Budapest meseszép természeti és kulturális értékeit is.” – nyilatkozta Dankó Dániel, a MAGENTA marketingvezetője megkeresésünkre. 
 
A képekről az idei „A szépségkirálynő” című produkció első három helyezettje köszön vissza. Rákosi Annamari, Kárpáti Rebeka és Tímár Brigitta profi modellként pózoltak a kamerák előtt, így az eredmény önmagáért beszél.

„Már második éve szponzoráljuk a Szépségkirálynő c. produkciót. 2013-ban rendkívül erős volt a mezőny, így nem volt kérdés, hogy együtt kell működnünk a lányokkal hosszabb távon is. A lányok gyönyörűek, imádják a ruháinkat és nem utolsó sorban okosak is, így méltán képviselhetik a márkát ebben a szezonban itthon és külföldön egyaránt. – egészítette ki Dankó Dániel.

A 2013 Őszi- Téli szezont pasztellszínekkel indítottuk, később, ősz derekán a lehulló levelek színeiben, mint a barna, a narancs és a viola pompáznak ruháink. Ahogy haladunk az évszakban, a színek sötétebb árnyalatait vesszük elő, a tél beköszöntével a grafitszürke, a sötétbarna, a fekete és a beige árnyalatai is megjelennek. A bordó sötétkékkel párosítva idén kivételes kedvencünk, ahogy a farmer is kiemelkedő szerephez jut az őszi-téli szezonban. A piros és a fekete klasszikus vonalát egyedi mintákkal és szexi szabásvonalakkal dobjuk fel.

A szabásvonalak sokrétűsége a női idomokhoz igazodik. A karcsú vonalak kiemelik a nőies alakot, a trendeknek megfelelően a lezser, bővebb fazonok sportosan elegáns külsőt kölcsönöznek. A rafinált szabás különleges megjelenést és fesztelen érzést nyújt. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése