2013. szeptember 26., csütörtök

Maci - Fluor 1:0

Fluor Tomin a Menny a Pokolba’ műsorában fogtak ki a plüssfigurák és az állati testrészek

A Menny a Pokolba’ adásában Fluor Tomi és Müller Attila csapata feszült egymásnak. Habár a kvízkérdésekben jól teljesítettek, végül kikapott a Fluor-csapat. Áramütés, harisnyahúzás és rettenetes vérmedvék a VIVA műsorán.

Bármi megtörténhet a VIVA pokoli műsorában, amelyben gusztustalan bogarakkal, nyálkás kígyókkal, áramütéssel, valamint állatok testrészeivel próbálják megtörni a játékosokat. Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy puha plüssfigurák fognak ki a laza énekesen.

„Az, hogy állatok belső szervein csúszkáljak, nekem már egy kicsit sok volt” - reagált csapattársa küzdelmeire Fluor, aki a durvább feladatokat inkább átpasszolta a többieknek. Végül neki sem volt könnyebb dolga, ugyanis úgy kellett megetetnie bekötött szemű társát, hogy közben áramot vezettek bele. „Régebben jártam speedfitnessre, úgyhogy nem volt annyira szokatlan. Inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas” - mesélt élményeiről Tomi.

Hasonlóan lehetett ezzel Müller Attila is, hiszen mindketten ugyanúgy teljesítettek. Az igazán nagy meglepetést egyébként Attila a harisnyás feladatban okozta. Olyan gyorsan húzkodta a lábára a harisnyákat, hogy ez ellenfelét el is gondolkoztatta. „Régen balettintézetes voltam” - reagált a felvetésekre a műsorvezető.

A kvíz során aztán Fluorék csapata is feljött. „A 90-es évek retróban vagyok a legjobb, de egyébként bármiben” - összegezte zenei ismereteit az énekes. A plüssmacikat viszont valószínűleg nem ismeri ennyire jól, ugyanis annyira megijedt, amikor belenyúlt a plüssmackókkal teli dobozba, hogy inkább föladta a küzdelmet. „Amikor feltűnt, hogy a többiben csótányok vannak, inkább rábíztam a csapattársaimra a feladatot” - magyarázta az esetet Fluor, akinek így végül veszített a csapata. Menny a Pokolba’ – hétfőtől csütörtökig 16:00-tól a VIVA Tv műsorán





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése