2012. július 16., hétfő

JOSS STONE: The Soul Sessions Volume 2

Joss Stone új albuma, július 23-án jelenik meg.

A Grammy és Brit Award-díjas énekesnő új korongja a több mint 5 millió példányban elkelt debütáló lemez, a The Soul Sessions utódja - 10 évvel a lemez megjelenése után.

Az album producerei ugyanúgy a Miami-i soul énekes, Betty Wright és az S-Curve Records ügyvezetője, Steve Greenberg voltak, mint a bemutatkozó albumé. A lemez felvételei New York-ban és Nashville-ben készültek olyan vendégművészek közreműködésével, mint pl. Ernie Isley és természetesen Betty Wright. Az eredmény, a The Soul Sessions Volume 2 egy soul-gyöngyszemekből álló gyűjtemény, mely egy fiatal nőt mutat be, hangereje teljében.

Stone így kommentálja a megjelenést: “Nagyon élveztem a felvételi munkákat, és elégedett vagyok az eredménnyel. Annak is örülök, hogy újra Steve-vel és az S-Curve csapattal dolgozhattam. Csomó nagyszerű dal van a lemezen, amiket fantasztikus társakkal rögzíthettem! Remélem, hogy a közönségnek is fog tetszeni.”

A lemezen többek között megtalálható a (For God’s Sake) Give More Power To The People, a The Love We Had, és a The High Road feldolgozása. Az első kislemez, a While You’re Out Looking For Sugar, az album megjelenésével egyidőben kerül a rádiókba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése