2012. július 3., kedd

Megjelent a Grammy-díjas Chris Brown "Fortune" című albuma

A Grammy-díjas Chris Brown következő, várva várt albumát július 2-án jelentte meg "Fortune" címmel. A korongból standard és deluxe változat is készült, utóbbit bónusz dalok és különleges lentikuláris borító teszik egyedivé. Az albumon közreműködik többek közt Big Sean, Wiz Khalifa, Nas, Kevin McCall, Sabrina Antoinette és Sevyn. Brown co-producere is volt 3 dalnak, és olyan top producereket vonultat fel, mint a The Underdogs és Fuego, Polow Da Don, a The Runners, Benny és Alle Benassi, Free School, Danja, William Orbit és sokan mások. A "FORTUNE" már megrendelhető a ChrisBrownWorld.com-on, a http://www.myplaydirect.com/chris-brown/ linken és a Shopline.hu-n is, illetve letölthető az iTunes-ról.

A "Fortune" című lemez július 2-i megjelenéséig Chris "Turn Up The Music" című dala tartotta lázban a világot, melynek szerzője és producere a The Underdogs és Fuego. A Billboard által "energikus pop bomba"-ként aposztrofált "Turn Up The Music" a Billboard Hot 100-as lista 10. pozíciójában debütált. A Brown rendezésében készült videó (http://www.youtube.com/watch?v=eQWG8BVeryU) a VEVO legelső pozíciójában debütált, a megjelenés első hetében több mint 8 milliószor tekintették meg.

Az album jelenlegi, második kislemezdala a Benny Benassival készített „Don’t Wake Me Up” (videoklip:http://www.youtube.com/watch?v=QOowQeKyNkQ), mely hasonló sikerekre számíthat, mint előző albumán szerepelt közös felvételük, a „Beautiful People”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése