2012. július 12., csütörtök

P!nk :The Truth About Love

A nemzetközi szupersztár, P!nk bejelentette várva várt 6. stúdióalbumának megjelenését: a "The Truth About Love" szeptember 17-én kerül a boltok polcaira standard és deluxe változatban. A deluxe albumon 4 bónuszdal kap helyet.
Ez a lemez lesz az első, melyen P!nk együtt dolgozott a zenei producer Greg Kurstinnel (Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People és The Shins), de a közreműködők között az énekesnő hosszú évek óta sikeres zenei csapata is megtalálható: Max Martin, Shellback, Billy Mann és Butch Walker is részt vett a munkálatokban. A dalszerző/producer Dan Wilson (Adele "Someone Like You") is dolgozott azon az albumon, melyen P!nk a szerelem különböző árnyalatait mutatja be saját értelmezésében: a sötét, a világos, a vidám és a szomorú oldalait.

Az album első hírnöke a "Blow Me (One Last Kiss)" című dal, mely világszerte múlt héten indult hódító útjára a rádióknál, és már letölthető a magyar iTunes zeneáruházból. A nótát P!nk és a producer, Greg Kurstin együtt írták. Az énekesnő egy időre visszavonult a nyilvánosságtól azért, hogy családjának szentelje minden idejét - az új dallamok és szókimondó szövegek azonban minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy P!nk ezennel visszatért, és legjobb formáját nyújtja!

P!nk a Today Show vendégeként jelentette be, hogy az iHeart Radio Festival színpadára lép szeptember 22-én Las Vegasban, és a Today Show színpadára is visszatér majd, hogy a The Plaza helyszínén lépjen fel szeptember 18-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése